Дали имате страв од заболекари?

• Креатор на темата Креатор на темата Кнез Мишкин
  • Време на започнување Време на започнување

Дали имате страв од посета на заболекар?

• да

Гласови: 11 34,4%
  • не

Гласови: 21 65,6%

• Вкупно гласачи
    32
  • Гласањето е завршено на .
auu imam i toa mnogu...ama obavezno si odam i zabite mi se exstra ipak sto se mora mora se :smir:

Немам страв од заболекар, ама и не ни обожавам нешто посебно да одам на заболекар, не само на заболекар туку општо се што е поврзано со доктори. Ги мразам моментите кога треба да одам на доктор, на заболекар , на очно итн итн...

немам страв али секогаш кога одам заб да правам и барам анестезија да ми стави за болките да не ги трпам

Порано имав многу. Минатата година стравот го снема и бев 7-8 пати во 2-3 недели и сите ми ги светнаа. :pipi:

заболекарот има една ѓаволска направа со која ги струга забите и ни горасплачува мамето. од неа се плашам, а не од заболекарот. он си е човек, добар си е

Се плашам само кога треба да се употреби таа машинка... многу што прави галама. Само тогаш ме болиии ненормално.
Иначе мајка мис е плаши повеќе од мене, добра сум јас ..:helou:

Не се плашам.Повеке ми е страшна помислата да имам расипан заб,знаејки дека секој ден се повеке се расипува,отколку да отидам на заболекар.

Малку имам кога ми го стругат забот само тогаш...:baeh:

немам страв од заболекари одам често несакам без заби да останам па на 30 да местам порцеланки но имам страв од иглите големи за вадење крв:nesvest:

Јок, многу сакам млади заболекарки да ми вадат заб :D

Абе луѓе, забарите во МК знаат ли што е АНЕСТЕЗИЈА и СЕДАЦИЈА??
ИМАТ ЛИ ВРСКА!

ХОРОР е во МК да се иде на заболекар.
Ќе ти го истругат забот БЕЗ никаква опојка око нема да им трепне. а ти ќе се чудиш на која планета си.
Или пак ако ти стават некаква опојка ооо тогаш таа ќе биде онаа класичната од пред 50 години со 5 цм долга игла у вилица, и ќе те грчи вилицата цел ден.

ВРСКА НЕМАТ какви опојки се стават и постојат денес. ВРСКА

но тоа е тоа КЕ СТРАДАМЕ

Јок, многу сакам млади заболекарки да ми вадат заб :D

И јас исто:sekss::sekss:

А за страв немам и неможам да сфатам што е толку страшно во одење на заболекар.

Имаше една млада кога бев последен пат да вадам заб ама сиромашката толку и беше силата па го викаше колегата да превземе :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom