Дали имате страв од заболекари?

• Креатор на темата Креатор на темата Кнез Мишкин
  • Време на започнување Време на започнување

Дали имате страв од посета на заболекар?

• да

Гласови: 11 34,4%
  • не

Гласови: 21 65,6%

• Вкупно гласачи
    32
  • Гласањето е завршено на .
НЕ. Нема потреба од страв. лажам бе, татко ми е заболекар а ја се тресам од страв кога идам кај него на работа

Можда не е едиствена али најголема фобија! Заболекар!
Дома се спремам, пред огледало се спремам дека нема да боли ова она ... Ама кога ќе појдам таму, викам ај утре ќе дојдам, али докторот ме знае каква сум и не ме пушта...
Ја мразам и самата помисла на заљболекар, и општо на медицина! Бјак!

Денес ми извадија 8ца и имав среќа што не ми го отворија синусот затоа што корењата и беа во синус.:vozbud:

Ја лично се плашам од заболекари....ама тоа нема врска со мојата животна желба-да станам заболекарка
:pos2: :pos2:

Имам страв од тоа болниците. Од доктори, лекари немам страв воопшто. Ама од болниците, особено кога ќе го осетам тој карактеристичниот мирис, ме фаќа страв.

па уше од мала сум имала старв од заболекари кога ме носеа моите требше по пола саат да ме наговараат за да седнам на столчето ме фака паника од сите тие инструменти и ламбата над столот и до ден денеска ми треба време додека да се наканам да одам на заболекар

има 2 работи од кои се хистерично се плашам... 1 природни непогоди
2.заболекари. Тоа со машинчето кога ќе почне да копа по забот абе бегај не го поднесувам тој звук бззззззз.

Јас искрено да кажам имам многу страв од заболекари, уште од мала сум по ординациите. Кога треба да одам жилите ми се претресуват, но чудна работа во последно време дали можеби оти веќе сум отрпната па не ме фаќа толку голема паника. Сепак како и да е мора да се оди бидејќи треба да се одржуваат забите.Тоа е наша должност.

Ме факат страв само ко ќе го слушнам она машичено да зует то ми е смрт.....го мразам...

Искрено малце имав страв али у главно не што се сум преживеал на забар али конечно средени ми се забите така да адио заболекари.

Страв? Не бе зашто, само додека се наканам да отидам ќе ми попаѓаат забите... :nesvest:

Која будала би одела со ќејф на заболекар ?

Имам страв и до сега сум 2 пати на заболекар појден

Немам страв од забари, не знам зошто би имала страв. Уште од мала го слушам муабетот дека имам убави заби и ги сакам забарите зш ми ги фалат забите:icon_lol:
Само го мразам звукот од машината и мирисот:roll1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom