Дали имате сателитска и што ресивер имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување

КАКОВ РЕСИВЕР ИМАТЕ?

• Вкупно гласачи
    99
Ми истекува за скоро време шерингот и планирам да го менувам. Кој нуди добар шеринг нека ме контактира, посебно ми треба Поларис да работи добро.

Ми истекува за скоро време шерингот и планирам да го менувам. Кој нуди добар шеринг нека ме контактира, посебно ми треба Поларис да работи добро.

Ајде бе луѓе зар нема никој да понуди ?

prijatel imas mnogu sto nudat na pazar3 i reklama 5.

Сите огласи се од двајца понудувачи, едниот е од Ск, а другиот од КУ, од едниот зимам и јас ама не сум задоволен, додека другиот не одговара.

od koj ne si zadovolen od ovoj sase so nudi da ne znaes od kade e?
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=18315

Другиов од Куманово, све отвара али не е гледливо, премногу сецка. Иначе најдов еден босанец секоја чест за серверот, како кабловска да гледам. Иначе има Баба Зумбула добар сервер од кај нас мора да го пофалам.

иди у продавниците за сателитска опрема и земи си шеринг.

IMAM DM 500S ,, MOZE LI NEKAKO DA SE STAVE PREVOD NA KANALITE,, EVE PRIMER NA ANIMAL PLANET DA IMA PREVOD A NE SAMO DA BRBLAT CESKI UNGARSKI ANGLISKI ITN ... AKO ZNAE NEKOJ NEKA MI KAZE :)

Другиов од Куманово, све отвара али не е гледливо, премногу сецка. Иначе најдов еден босанец секоја чест за серверот, како кабловска да гледам. Иначе има Баба Зумбула добар сервер од кај нас мора да го пофалам.
Јас зимам од еден Диме од Скопје е дечкото и релативно задоволен сум.
Сега знае некогаш да не ги уклучува каналите,но он ти дава скаип и одма ти објаснува како да го поправиш. Мене ми делува како фин човек. Плаќам 4000 годишно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom