Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И би ЧДА.
не мислам, ЗНАМ дека ќе ќарамај малку поамбициозно - дали мислите дека ќе ќарите нешто на форумов ??![]()
Дечки нека ми објасни некој како се ќарувате на форумов бе?
Си пишувате по порака физички опис ли?
Еве и да ми се допаѓа мислењето на некоја од каде да знам дали е постара/ помала, дали е привлечна, дебела, слаба, нормална/ненормална?
Искрено прашувам не иронично...
Прво муабетче на форум по пп, па следи аднување на фејсбук. Тогаш више можете да си видите слики и ако си се свиѓате, а и ако ви иде муабетот, се среќавате у живо. Тука нормално следи најбитниот моменат за да запознаеш некого каков е, пошто знаеме дека луѓето у реален живот најчесто не се исти како што се претставуваат на интернет. Па ако постои меѓусебна привлечност, биднува работата.
Се насекира да не те кажат сеа форумџииве?Многу ми е трачарска темава + за фалење.
Што е битно дали некој некого ќарил и кого ќарил?
Тоа си е работа на членовите, не знам зошто тоа на форум треба да се истакнува и да се кажува... ниту па мене искрено ме интересира дали некој ќарил и кога ќарил и зошто ќарил и кого ќарил... тоа си се приватни работи бе луѓе.
Се насекира да не те кажат сеа форумџииве?![]()
уште чекам одговор од гејмерите на форумоф![]()
, неостварена животна желба ми е да чарам еден од ниф
![]()
Бивш шахиста?уште чекам одговор од гејмерите на форумоф![]()
, неостварена животна желба ми е да чарам еден од ниф
![]()
Ептен, еве и секира до мене си оштрам за секој случај... за ако не се насекирам доволно.