Дали имате нешто ќарено на форумот?

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки нека ми објасни некој како се ќарувате на форумов бе? :)
Си пишувате по порака физички опис ли?
Еве и да ми се допаѓа мислењето на некоја од каде да знам дали е постара/ помала, дали е привлечна, дебела, слаба, нормална/ненормална?
Искрено прашувам не иронично...
физички опис, не се ова времињата на мирц друже, ќе размениш ФБ ова она еееее па едноставно е :)

ааа, ЕКВ браво! не се мешај ти :sneaky:
Морам инаку ќе замини ракијата на друго место и нема да ја пробам. Вака како кум ќе седам со законџиите и ќе имам привилегија.

Читам и не си верувам на очите.... :(:(:(:(:(
И јас мислам оти е време за промени и работам на случајо да ги испегламе разликите со Самовилата. :D
Удварај се на германски...Речи и Пеперуго моја

Како звучи тоа на германски? Кој знае колку е нежно? :confused:

Удварај се на германски...Речи и Пеперуго моја

Како звучи тоа на германски? Кој знае колку е нежно? :confused:

Мајне клајне лиебе шметерлинге... Ду бист зо царте, нете унд вундершон. Дајне ајген зинд зо тиеф, дајне хаар ист сајдиг унд глнецт ин дер зонне..... Бите мајне бројт зајн.... унд бјук диш ајн бисјен шнелер :D:D:D:D

Мајне клајне лиебе шметерлинге... Ду бист зо царте, нете унд вундершон. Дајне ајген зинд зо тиеф, дајне хаар ист сајдиг унд глнецт ин дер зонне..... Бите мајне бројт зајн.... унд бјук диш ајн бисјен шнелер :D:D:D:D
Шмекерче едно:LOL:
Еве ти соодветна музика во позадина да тече.

не и кренав раце, кога имаше пичиња на форумов ја на фудбал пишував, се скапаа од ебење сите, јас за оправање судиски грешки го арчев времето, сега па од кога е станат форумов ловџиско друштво, не се ни надевам веќе. :ROFLMAO:

Вие сите што пишавте на темава, простете се од тоа дека ќе ќарите нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom