Дали имате нешто ќарено на форумот?

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
Која сака од 17-23 , со постари не ми се пие ракија ќе ми ја испијат цела. Башка ви ветувам дискреција мажена/со дечко, дека нема да ја издадам. Искрено мислам дека целата ситуација би си ја објасниле приватно. 23 годишен дечко со брада, модерен ( не металец, рапер, генгстер, хармоникаш ) , чисто Харвард стил момче, кое обожава да дискутира на различни теми... Навалете, нема што да изгубите... Пак ќе кажам, грди ве молам, олабавете ме зашто немислам да пијам виагра или литро коњак за да ми се дигне. Обожавам секс игри, како и друштвени од типот на нењути се, монопол и твистер. Од карти табланет,бриџ,војна,макао и кент. Компјутерски игри не играм, зашто ми го одзимаат времето. Фотошоп мастер, која сака ја ретуширам во најбрз рок ( цена по договор ). Другото останува на вас одлучете се побрзо, џа или бу, и ве молам немојте да ме замарате со политика, зашто ми омекнува и послем у афект ве бркам и тепам со лабав кур. Фала ви многу се надевам на многу повици(дискретни).

Дечки нека ми објасни некој како се ќарувате на форумов бе? :)
Си пишувате по порака физички опис ли?
Еве и да ми се допаѓа мислењето на некоја од каде да знам дали е постара/ помала, дали е привлечна, дебела, слаба, нормална/ненормална?
Искрено прашувам не иронично...

Прво муабетче на форум по пп, па следи аднување на фејсбук. Тогаш више можете да си видите слики и ако си се свиѓате, а и ако ви иде муабетот, се среќавате у живо. Тука нормално следи најбитниот моменат за да запознаеш некого каков е, пошто знаеме дека луѓето у реален живот најчесто не се исти како што се претставуваат на интернет. Па ако постои меѓусебна привлечност, биднува работата.

Еј, превише сериозен одговор дадов, заборавив дека темава е префрлена во ЧДА.

Да не идам више оф-топик: Не сум ЌАРИЛ до сега НЕШТО на форумов.

Прво муабетче на форум по пп, па следи аднување на фејсбук. Тогаш више можете да си видите слики и ако си се свиѓате, а и ако ви иде муабетот, се среќавате у живо. Тука нормално следи најбитниот моменат за да запознаеш некого каков е, пошто знаеме дека луѓето у реален живот најчесто не се исти како што се претставуваат на интернет. Па ако постои меѓусебна привлечност, биднува работата.

Да се надоврзам...

И тогаш ти текнува дека си женет и со две деца
okayguy.jpg

Многу ми е трачарска темава + за фалење.
Што е битно дали некој некого ќарил и кого ќарил?
Тоа си е работа на членовите, не знам зошто тоа на форум треба да се истакнува и да се кажува... ниту па мене искрено ме интересира дали некој ќарил и кога ќарил и зошто ќарил и кого ќарил... тоа си се приватни работи бе луѓе.
Се насекира да не те кажат сеа форумџииве? :icon_lol:

Се насекира да не те кажат сеа форумџииве? :icon_lol:

Ептен, еве и секира до мене си оштрам за секој случај... за ако не се насекирам доволно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom