Дали имате доверба во Трифун Костовски?

• Креатор на темата Креатор на темата ТЕНК
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте задоволни од сработеното на Трифун Костовски до сега?

• Да

Гласови: 4 11,1%
  • Не

Гласови: 32 88,9%

• Вкупно гласачи
    36
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Деновиве се јави незадоволство кај некој граѓани на Скопје.Дали треба иницијатива за смена на Трифун?Според вас дали Трифун заслужува и понатаму да го води Скопје.Кој би можел да го замени Трифун во моментов во случај да си поднесе оставка.Ме интересира ваше мислење.

mislam deka nema nekoj so e zadovolen od pederot!! abe neka se gubi samo loso napravi za gradot. podobro da se vrati penov koj znaeme deka kradese najveke od kockite za trotoarite ama bar gi napravi a ne ovoj trifunco samo za svojte biznisi si gleda za gradot nisto. DOLE TRIFUN!!

Зарем уште треба да се отвараат вакви (реторички) теми?

Зарем на форумов има некој што е задоволен од Трифун?

Само ќе кажам дека ме утепаа од смеење пред некоја ден кога кажа дека граѓаните секој ден во голем број му праќале е-маилови со кои не му дозволувале да ја напушти функцијата-човекот се слуша што збори?

Ја во мајка шо ме родила неам верба не пак во Трифун
Сите се исти .... некој се поголема превара а некој помала превара, ама сите се превара

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=yk3B6_GoWiw[/MEDIA]

Se sto donese DPMNE na funkcija e katastrofa.:jaj:

Згрешивме, и за тоа сега плаќаме, имавме добар градоначалник го истеравме и донесовме психо, и за тоа сега ке си патиме

Исечок од една насловна страница, која е доста интересна:
naslovnaSmall.jpg

IMG%5D

Интерена само незнам кај му е местото на Трифун тука, јас мислам дека му се противници

dosega sdsm i Trifun ne bile na direkten sudir so fakti i dokumenti pa da se vidi sto e i kako e, postoi samo ednostrano napaganje. ako ima izbori, momentalno kako sto e situacijata, narodot ke glasa povtorno za Trifun, ako misli penov deka ke se vrati, podobro neka si gi ceka krivicnite prijavi sto ke mu stignat za negoviot mandat.

Трифун многу пари донира (или инвестира?) во цркви и слично. Такво нешто прави или голем верник или ГОЛЕМ грешник. Што мислите, во која група спаѓа Трифун :)

тешко скопјани со него и тешко на него со скопјани. - СМЕНЕТЕ СИ ГО !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom