Дали готвите или купувате фаст фуд?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Дали готвите?

• Вкупно гласачи
    213
Poromanticno mesto od net kafeto nema da najdes, taka da ne go kazuvaj kao "zadnja rupa" :lol: :lol: :wink:

Se kries koga jades? Nemoj be, site go pravime toa :lol: :lol: :wink:

Oh, oh, oh ... e pa vaka premnogu sakam musaka, sarma i polneti piperki ... e pa izberi sto ti e polesno :lol: :wink:

Alal da ti e ... isto kako da si mi napravila ... au kriza me fati sega mi se jade :!: :lol: :lol: :lol:

ја не готвам, има кој да ми готви

Ретко готвам, ама јадам готвена храна (тенкс ту мадер).
Од фаст фуд поштувам само чикенбургер и тоа со доста кечап и мајонез.

Сакам да готвам ретко купувам фаст фуд ептен од мерак некогаш

Gurman sum sakam gotvena hrana, sto ne znaci deka jas ja gotvam :wink:
Zena mi e zadolzena za toa a inaku nekogas moze i ja da se ubacam za nekoj specijalitet da napravam, mora da ima u sekoja madza po malku Bukovec :lol: :lol:

Poradi moeto nepribiranje doma najcesto sum na fast-food.

P.S.
Ja otvorija 7-ca :msc3:

Acid напиша:
Ретко готвам, ама јадам готвена храна (тенкс ту мадер).
Од фаст фуд поштувам само чикенбургер и тоа со доста кечап и мајонез.

Ама ни се поклопуваат вкусовите :)
Инаку кога сум на работа сакам бисвити со еуро крем Луна, или благи кифли од пекарата шо ми е до нет кафето, со мнооооогу крем!

Строго готвено (и јас сакам да готвам).
Сепак, после мноооогу време, морав да јадам хамбургер (бев на работа за празник - 1ви август - мртов гладен, ништо во близина не работеше освен таа сендвичарата)

Дали ќе готвам или ќе купам од Fast Food зависи од 2 причини: ако се брзам некаде и немам време да зготвам (просто јадење, деликатни појма неам да готвам) тогаш ќе купам од Fast Food сендвич и 2 причина: зависи од пари, ако сум у криза ќе зготвам нешто, барем поефтино ќе поминам. :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom