Дали ги слушате девојките кога ви зборат?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги слушате девојките кога ви зборат?

• Не.

Гласови: 7 15,2%
  • Да, ако тоа води до секс.

Гласови: 39 84,8%

• Вкупно гласачи
    46
Никола напиша:
Буковец-
Најверојатно најгрдите и најочајните реплицираат или ги погодува оваа тема, бидејќи се со надеж дека животот ќе биде пријателски настроен кон нив. Убавите луѓе се убави и светот се врти околу нив. Затоа ги погодува дека телото и убавината се репер според кој цениме се, не карактерот и тоа кое имаат да го кажат.

За машки кои се грди и некомпететни, бракот може да изгледа и повеќе од премија.
Кажи бате колку пичиња си легнал до сеа?
Или жена ти ти била прва? Не е чудо што се палиш на ова
интернетот им дава право и на најутепаните да си дадат мислење:)
После овој пост не можам веќе ништо да коментирам...ме фати, жена ми ми беше прва и последна жена во мојот живот, кога ми даде прв пат ме просветли, ме задоволи до бескрај, и од тогаш само муабет и праам...А немам легнато други пичиња, зашто сум свесен за мојата грдост...ОДИ БЕ БЕГАЈ, ЗАБЕГАН ЕДЕН.
Толку од мене на оваа тема.

јас секогаш сум имал живци и не ми е проблем да слушам и безцелни муабети на женски и со цел, некогаш човек има потреба на некого да му се отвори, со некого да ги сподели дневните искуства и јас сум спремен сите да ги сослушам се додека имам време (многу добар слушател сум), нормално женските воглавном зборат за многу повеќе дневни искуства отколку мажите. На пример некој тип свирнал пошто се брзал да се паркира а типката поспоро се одпаркирувала, вакво слично нешто машко многу ретко би го спомнало во муабет.
Инаку кај мене проблемот е дали ќе се најде некоја херојка која во слободно време може да ме издржи кога филозофирам, а ситуацијата да не е за да води кон секс.

najfraer напиша:
Ama Angelce fintata e sto Nikolche ne ni saka da te vidi poveke taka da NAC hehehehe

Mмм..шо се испонаша,извини?
Шо има Николче мене да ме види,ние само дискутиравме,а ти ако не сфати шо беше цаката со мојот пост,па не реплицирај бе бате!

Uvek gi sluham .... bez razlika dali toa vodi kon sex ili ne.... da islushah nekoj e golema doblest i smetam deka sekoj treba da ja praktikuva (vezba) ... mnogu pomaga na osobata sproti vas :)

zaso mene mi se cini deka muzite bas i ne ne slusaaat dodusa oni se pravat deka slusaaaaaaaat.i mislat deka nie sme glupi i ne primetuvame.

sekoja cest na isklucocite vi velam imajte trpenie so zenite znam deka znaeme da bideme dosadni i kucki ali ke vi se isplati eden den........

да слушам муабет од оние општи муабети или муабети ако сака да ти се отвоти нешто да ти каже, да ја сослушаш па да и вратиш, она буквално да разговараме тоа да, ама ако ми рече ти слушај сега јас зборувам, (на повисок тон) е тоа нема шанси, никогаш нема да дозволам женско да дојде на глас пред мене.

Се разбира дека ќе слушаш што можиш друго да направиш? :icon_lol: :icon_lol:
Без разлика дали тоа оди кон sex или некои работи треба да слушаш додека некој ти зборува. Посебно јас мислам дека треба да слушаш работи од жените, поради тоа што ти во твојот животен век треба да се жениш да створиш семејство и такви работи. Во таа ситуација до тебе ќе биде едно убаво женче кое ќе те подржува во сите работи и лошите моменти ќе ти ги направи во најубава забава. Жените се единствената причина за која мажот живее :wub:

Искрено не ми се свиѓаат опцииве на анкетата,нема за што да гласам.Нормално дека ги слушам девојките кога ми зборат,мора да дознаеш дали имаш нешто заедничко со девојката,интересни муабети и ситуации може да има.
Мислам дека сосема се различни муабетите со девојка и со машко.Ама со девојка може да е и многу поинтересно.

Генерално да, освен ако не правам нешто по паметно а тоа се случува многу често

го слушам секој кој ми прави муабет а ако е некоја убавица
ја гледам право во очи или во усните.

ponekogas, a cesto ako zamaraat so gluposti, se pravam deka slusam, ne samo so devojki, tuku so site

па зависит каков мубет прајт ако је за слушање ја слушам ама ако не ме бендисва муабетот тогаш не слушам

za ovaa rabota imam razvieno refleks... koa ke pocnat da mi raspravaat filozofii... ko so ponekogas znaaet devojcinjata da pocnat da ti go sreduvaat i planiraat zivotot , odma isklucuvam i odma davam otgovor "da taka e vo pravo si.. kako ke kazes... " , ovoj refleks tolku mi e izostren so nekogas koga mi se kacuvaat na glava zaspivam so otvoreni oci....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom