Дали ги слушате девојките кога ви зборат?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги слушате девојките кога ви зборат?

• Не.

Гласови: 7 15,2%
  • Да, ако тоа води до секс.

Гласови: 39 84,8%

• Вкупно гласачи
    46
Lady напиша:
A zoshto pak mislish deka nie sakame vas da ve slushame!
I bash obratno, koga ve slusham ushte poveke se oddalecuvam od vas, a ne pa da sum se zaljubela...
Taka da, poubavi, poseksi i poslatki ste so zatvorena usta:smir:

Видиш колку напредни/назадни размислувања.
Ќе си ќутиме и ќе си се ебеме.
Тоа е целата поента.
Ние од девојките сакаме само пичка, цицка, убава фаца, згодно тело, се друго е вишок, малтретирање, фино и вие што вака прогресивно за кур и изглед се фативте. Не е важен карактерот важен е физичкиот изглед.
Што повеќе како вас, тоа подобро за сите ќе биде.
Салут.
п.с. не верувам дека можете да издржите да го следите тој принцип, бар не долготрајно.

Никола напиша:
Видиш колку напредни/назадни размислувања.
Ќе си ќутиме и ќе си се ебеме.
Тоа е целата поента.
Ние од девојките сакаме само пичка, цицка, убава фаца, згодно тело, се друго е вишок, малтретирање, фино и вие што вака прогресивно за кур и изглед се фативте. Не е важен карактерот важен е физичкиот изглед.
Што повеќе како вас, тоа подобро за сите ќе биде.
Салут.
п.с. не верувам дека можете да издржите да го следите тој принцип, бар не долготрајно.

Principot ke si go prenasocime i smenime, koga ke najdeme decko sto pokraj toa sto go poseduva (da ne te povtoruvam mnogu ubavo navede sto), ke poseduva malku poveke inteligencija pa ke si opshtime DOLGOTRAJNO.

ps: Ne se sekiraj, ima takvi fini momci....e sega sto ne se naogas ti vo niv, imas vreme ke porastis, malo si seuste:smir:

темава некако не ми е ок незнам зашто ама ај-некако без перспектива,со темава некако ми личи као да ги омаловажуваш жените....и ги сметаш само као предмет или секс машина,јас такво мислење имам е сега ако грешам боже мој...ја слушам без разлика дали водело кон секс или не,ко што сакам мене да ме слушаат коа зборам така и обратно

ги слушам ... само кога трачарат тогаш послабо ги слушам :)
  • никогаш не прекинувај женско додека молчи
  • ако не можеш да замолчиш девојка, бакни ја. it allways work

Slusam...ama ne se sekavam na nitu eden zbor
bez razlika kolku i da se trudam
...nekoj sovet kako da ja zgolemam memorijata ? :)

Slusam...ama ne se sekavam na nitu eden zbor
bez razlika kolku i da se trudam
...nekoj sovet kako da ja zgolemam memorijata ? :)

Нека почне да ти збори за бившите, за новиот колега од факс, за сонот во кој спие со згоден дечко, а не му помни лик и веднаш ќе ти се зголеми меморијата.

Слушам и кимам со главата као демек разбирам шо збори а уствари си планирам кои утакмици да ги ставам на спротска. Јбг, боље тоа него воопшто да не се трудиш да оставиш впечаток дека слушаш:D

Нека почне да ти збори за бившите, за новиот колега од факс, за сонот во кој спие со згоден дечко, а не му помни лик и веднаш ќе ти се зголеми меморијата.
WOW
... imas pravo veke se sekavam na tvojot post :D

Ако зборвит нешто паметно ја слушам, ако тресит зелени не. :D

Зависи дали е добар говорник :P
Нејќам гласна женска, иритирачки е.Или брзозборка ,да не можам да фатам ритам.И да не тресит зелени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom