Дали ги слушате девојките кога ви зборат?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги слушате девојките кога ви зборат?

• Не.

Гласови: 7 15,2%
  • Да, ако тоа води до секс.

Гласови: 39 84,8%

• Вкупно гласачи
    46
Uzivash vo zensko drustvo ti ?Poso cela ubavina so devojka e da sakas da spodeluvas raboti so nea , da sakas da imate zaednicki hobbies , zaednicki patuvanje i slicno. Da sedis na rabota i da gledas na sat da trzash doma deka znajs deka taa sakanata e tamu.
A ako ne sakash emocii i blizina , custva i srdacnost a sakas sex i samo sex pa togas ke si platis , ete zena od krv i meso , malce vremenski ograniceno i so plakanje ama za nekoi e to reshenie ..Pogotovi za tie so nemat gz za blizina :)

ragazza напиша:
Uzivash vo zensko drustvo ti :)

Тоа си е твое толкување, не значи дека и другите се водат по истиот начин и дека им е важно - e da sakas da spodeluvas raboti so nea , da sakas da imate zaednicki hobbies , zaednicki patuvanje i slicno- тоа си е твоја интерпретација.
А знам дека многумина го прифаќаат тоа, компромисно, иако може да не изгледа така, али што и да е, за да се дојде до пиче. И остане со него се разбира:)
Жално е навистина што се прават некои луѓе за да овозможат добар пристап и со него добар пласман.

ako ne sakash emocii i blizina , custva i srdacnost a sakas sex i samo sex pa togas ke si platis , ete zena od krv i meso , malce vremenski ograniceno i so plakanje ama za nekoi e to reshenie

секогаш можеш да се однесуваш како што девојката сака, за да го добиеш тоа кое ти треба. Тоа е универзален принцип, многумина го практикуваат, ништо необично.

Дали муабетот со девојката е цената која е потребно да се плати?[/quote]

DA.:star:
Arno ama nekad ke go zasakas ti toj glup muabet ako ja zasakas nea. Ke osetish harmonija i ke se predadesh ednostavno. Potesko e da se predadesh koa znaesh kolku mozat zenite da bidat pokvareni ( ne site ) ama ic kur nema da ti cue toash za toa i tokmu vo toa soznanie e seta ubavina i togas zborot cena ke se pretvori vo zadovolstvo.
( inace mene ko sto me sjebala na vremeto zena ti ne mozes ni da zamislis ama sepak ne dozvoliv toa da mi go odzeme cuvstvoto na ispolnetost koe ne se dobiva preku mokta i kontrolata tuku preku ljubovta razbiranjeto i vistinskoto SOSLUSUVANJE - empatija ili taka nesto )

Curata da tocno e ke ti kazue gluposti ama tie gluposti ke ti bidat tolku simpaticni sto samo ke se smeskash kako mule i edvaj ke cekash da ti gi kazue pak. Da te zaveduva sekojdnevno so tie slatki gluposti koi sea gi smetas za nepotrebni.

Vidi iskreno jas bev i beter od tebe , sekogash gledav da gi skrsham , da bidam jas toj koj osvojuva, koj ja ima kontrolata... i eden den se umoriv od toa zatoa sto sekogash uspevav na ovoj ili onoj nacin. No ne bev sreken, dlaboko vo sebe sfativ deka toa ne e patot i se negiram sebesi i se lisuvam od zadovolstvoto da navistina sakam.

Ne si ni svesen kolku e ubavo koga ke se predadesh , koga ke te ebe taa tebe ( ne pomisluvajte na nekoja blaga gay varijanta ne e toa poentata ) , koga ke se prepustish...

Zatoa jas prestanav da si stavam limiti vo glavata i prestanav da povreduvam drugi bidejki se povreduvav samiot sebesi... i odluciv da NAVISTINA SOSLUSUVAM ako osetam deka ima hemija... deka e jaka devojkata...dali me razbiras?

I pak ke kazam jas ne sum protiv tebe i tvojot nacin na mislenje bidejki bi bil protiv sebe kakov sto nekogash bev ... zatoa uzivaj Nikola i bidi sreken

----------------------------------------------

Никола напиша:
Да тоа се вика затуцаност или брак во превод.
По што ја примети мојата затуцаност??? Прво никогаш немој за оној што не се согласува со твоето мислење да викаш дека е затуцан.
Никола напиша:
Имаш работа по 8-9-10 часа, но кога тогаш ќе мора да се вратиш дома?
Прво работам по само 3-4 саати на ден, според твоето мислење многу мака би видел во останатите 20 часа од денот, а второ, зошто мислиш дека бегам или треба да бегам од дома?
Никола напиша:
Што правиш за да го избегнеш муабетот со жена ти?
Не знам зошто би го избегнувал муабетот со жена ми. Не сум ја земал зашто е машина за секс и машина за раѓање на деца:lud:

секако дека разговарам па и да не води тоа до секс, мислам не сум тип кој ги гледа жените како предмет и како дел каде можеш само да се испразниш, тоа би било тоа. ааа ќе додадам само уште нешто дека дефинитивно ми прија разговор со убава , паметна и интелегентна жена и кога не ми дава на почеток уште повеќе ме врзува за нејзе, да бидам упорен и да го добијам тоа на крај. после тоа наградата е послатка

Никола напиша:
Ти со цела свест и памет сакаш да кажеш дека уживаш во муабет со девојка со која си подолго време? Значи ем со девојка, ем подолго време?
Твојот аватар ми заличе на оној црнецот кој во Crying game, беше заљубен во трансексуалец, па можеби тоа е она кое го бараш. Женско, со машки атрибути. Најдоброто од двата света можеби за тебе Ем муабет, ем секс

Какви ти се овие размислувања? Како воопшто можеш да кажеш така? Според тебе способноста за размислување е својствена само за мажите? Има глупи жени, точно, жени со кои неможеш да напраиш муабет ни од 5 минути, но, има и глупи мажи, со кои исто така неможеш да напраиш муабет.

Буковец напиша:
Не знам зошто би го избегнувал муабетот со жена ми. Не сум ја земал зашто е машина за секс и машина за раѓање на деца:lud:

Наполно се согласувам!

sch00lGirL напиша:
Ти изглеа си многу напатен у животот.:pipi:
Искрено,мене да ми се погоди некој таков "јебо" ко тебе,ќе му ја напикам штиклата у гз и сосема задоволна ќе си заминам.

Aуу колку се сложувам со постов. :pos:
Mислам се во ред тоа,и секс и животинс...ова де,сексуално задоволување, и сите „јебо„ работи што ти се предности,ама не поднесувам машки кои жената ја гледаат како гумена кукла,ко ќе ти се рока,отвораш плакар и ете ти ја,ја рокаш и она ЌУТИ :icon_lol: Е извини,мене така и НАЦ :bip: шо ќе ме види повеќе!

`AnGe|4E` напиша:
Aуу колку се сложувам со постов. :pos:
Mислам се во ред тоа,и секс и животинс...ова де,сексуално задоволување, и сите „јебо„ работи што ти се предности,ама не поднесувам машки кои жената ја гледаат како гумена кукла,ко ќе ти се рока,отвораш плакар и ете ти ја,ја рокаш и она ЌУТИ :icon_lol: Е извини,мене така и НАЦ :bip: шо ќе ме види повеќе!

Ama Angelce fintata e sto Nikolche ne ni saka da te vidi poveke taka da NAC hehehehe

најфраер-
Батка, кажуваш дека си правел такви работи, си уживал или пател, не знам
Зошто го отфрлаш правото на другите да ги прават тие работи?
Ако ти си се заебал и бош ти испадналоне значи дека и на другите така ќе им биде.
Или мислипш дека постои универзално дефинирана методолошка целина која би била валидна за секој од меѓуполовите односии оној кој ќе остапи од неа ќе настрада, бидејќи постои некоја моќ која продира преку слоевите на полигамијата и ни штрафи во глава дека на еден маж треба да има една жена. Не заебавај

Буковец-
Најверојатно најгрдите и најочајните реплицираат или ги погодува оваа тема, бидејќи се со надеж дека животот ќе биде пријателски настроен кон нив. Убавите луѓе се убави и светот се врти околу нив. Затоа ги погодува дека телото и убавината се репер според кој цениме се, не карактерот и тоа кое имаат да го кажат.

За машки кои се грди и некомпететни, бракот може да изгледа и повеќе од премија.
Кажи бате колку пичиња си легнал до сеа?
Или жена ти ти била прва? Не е чудо што се палиш на ова
интернетот им дава право и на најутепаните да си дадат мислење:)

најфраер-
Батка, кажуваш дека си правел такви работи, си уживал или пател, не знам
Зошто го отфрлаш правото на другите да ги прават тие работи?
Ако ти си се заебал и бош ти испадналоне значи дека и на другите така ќе им биде.
Или мислипш дека постои универзално дефинирана методолошка целина која би била валидна за секој од меѓуполовите односии оној кој ќе остапи од неа ќе настрада, бидејќи постои некоја моќ која продира преку слоевите на полигамијата и ни штрафи во глава дека на еден маж треба да има една жена. Не заебавај

Ne be batka ne vikam jas toa... vikam deka e ok da si furas bas kako sakas... ama davam moe iskustvo koe ne mora da bide ama ic relevantno...na kraju kraeva sekoj so svojata sreka neli taka.

A deka za sekoj maz postoi edna zena tvrdam deka e mozno e sea za periodot na traenje ne mozam da garantiram ... posteno neli

Никола напиша:
Буковец-
Најверојатно најгрдите и најочајните реплицираат или ги погодува оваа тема, бидејќи се со надеж дека животот ќе биде пријателски настроен кон нив. Убавите луѓе се убави и светот се врти околу нив. Затоа ги погодува дека телото и убавината се репер според кој цениме се, не карактерот и тоа кое имаат да го кажат.
Или пак ти и таквите ко тебе се плашите дека ако започнете било каков муабет со некоја девојка ќе сфати колку плитки размислувања имате,па затоа веднаш се фрлате во акција?:bip:

Никола напиша:

Во мојот прв пост ги срушив сите твои аргументи, а се што имаше да реплицираш беше некоја глупост за транцексуалци и сега ова со најгрдите и најочајните... :raz:

Викаш, светот се врти околу убавите луѓе, грешка, светот се врти околу себичните луѓе :wink:

Размислувањата како твоите, се само пример за егоизам и ништо повеќе.

Ја слушам и не е битно дали ми збори за sex

Добро бе Никола, аман, 10 теми отвори, во сите нив се збора едно исто: Жените се предмети, не вреди да слушаш жена, жената е машина за секс.

Никола напиша:
секогаш можеш да се однесуваш како што девојката сака, за да го добиеш тоа кое ти треба. Тоа е универзален принцип, многумина го практикуваат, ништо необично.
Mozish da ama da sakas da se odnesuvas nesebicno i ne so cel za nesto vo vozvrat , da zadovolis nekogo od cista mira i da si presreken sto si ja imal taa moznost i prilika . Ova e neobicno i probaj nekogas ke se zacudish , ke sakas pak:)
A za univerzalni principi , i ako se cesti jas ne gi postovam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom