Ае сакам да прочитам тие што мислат дека сексот е потреба да образложат зошто за нив сексот е потреба и дали случајно некој им вградил микрочипови во главите или се сепак човечки битија !
Потреба или ??
Потреба или ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ае сакам да прочитам тие што мислат дека сексот е потреба да образложат зошто за нив сексот е потреба и дали случајно некој им вградил микрочипови во главите или се сепак човечки битија !
Потреба или ??
Потреба е од како ке го пробаш еднаш ,можеби не физичка али психичка мислам дека е како и се друго што ни прави задоволство.Не сум многу упатен но иам слушано дека буквално по подолг временски период без секс кај негој луге(значи некоја група не генерализирам) се јавува и физичка потреба за секс.Но ете не сум компетентен да зборам па за да не лупам зелени ке каќам само тоа дека за мене е потреба но најверојатно варира степенот на потреба поради различни луге,карактери и слично.Би сакал да наведам што точно е тоа што ми треба или од каде знам дека ми треба ама не можам едноставно знам дека е потребно.
Потреба или ??
Според твојов муабет испаѓа работава дека ја сакам секс на секој 30 минути ама девојката не ми дава.добро,за вас е потреба сексот,меѓутоа вашиот партнер/ка не чувствува така и не е секогаш спремен/на да ги задоволи вашите ПОТРЕБИ....што потоа ??
добро,за вас е потреба сексот,меѓутоа вашиот партнер/ка не чувствува така и не е секогаш спремен/на да ги задоволи вашите ПОТРЕБИ....што потоа ??
Според твојов муабет испаѓа работава дека ја сакам секс на секој 30 минути ама девојката не ми дава.
Иначе имало и ќе има моменти кога ни женската и машкото некогаш не се спреми за секс и тоа не е некоја страшна работа.
Незнам кох што целиш?