Дали е сексот ПОТРЕБА ?!

• Креатор на темата Креатор на темата -Sluzbarski-
  • Време на започнување Време на започнување
Toa ti e isto kako koga ne si probal chokolado cel zhivot i im se chudish na smrtnicite zoshto krevaat galama okolu chokoladoto.
I si takov ko "Wtf is wrong wit u ppl? 0.o"
Posle si vo duplo pogolemo iskushenie da probash chokolado i ti.

Potreba, kako ne.
Prezhiveale mng lugje bez seks na planetava.
Toa sho vie ste Au opasni i ne mozhete bez seks, e samo vashata seljachka i balkanska poprimena priroda, poshto tuka site se falat deka jadat chokolado i sea i vie krevate galama okolu toa -.-
Poor balkanci, ne mozhat bez zhena, inaku nastanuva smrt.../:

Idete oprajte se.
Awwwww... :)

Плитко. Несвојствено дури за тебе. Сексот слободно изедначи го со форумов. За форумот викаме дека нема да умреме ако не го отвараме, али јебига имаш потреба да го пролситаш. Сексот е големо задоволство и точно, нема да умреш ако немаш секс, ама ако немаш задоволства во животот и тоа како ќе умреш. Ако целиот свој живот само работиш и за тоа не земаш ништо, попат само пиеш вода јадеш лепче и спиеш 4ипол саата... и тоа како ќе умреш после некое време. Ако не умреш физички, умот ќе ти умре. А ако мислиш дека и тоа нема да се деси, онда не можеш себе си да се наречеш човек, туку животно или растение. Нема да живееш, туку ќе вегетираш.

Sussaro напиша:
Кај жените недостатокот на секс и не е толку страшно. Од другарки и девојки што сум правел муабет отворен, баш сум ги прашувал што кога немаат моментално дечко или мувоебач, дали мастурбираат. Скоро никоја не го прави тоа. Немало потреба а и не било тоа тоа или како што ми кажа една друго е прст а друго кур. Нормално си имаат нагони и тие како и кај машко али не до толку интензивни и неконтролирани.

Лага, како и многу други работи што ги кажуваат жените. Покрај неколкуте особини што опишуваат една жена, како цицки и неинтелигенција, тука е и лагата.

Хауевз, сите жени мастурбираат. Повеќе од мажите дури, убеден сум. Мажите можеби ќе ја напраат фацацата 0.о али жените додека читаат само ќе се поднасмевнат и ќе продолжат да читаат. Оргазам е битна ствар, како за мажи така и за жени.

Интересна тема за размислување али ако сексот е само потреба зашто таа потреба не ја задоволуваме со секој, туку лицноста со која ке го правиме тоа бараме да е нешто посебно , вреди да се размисли, и дали од вас некој/некоја би имала секс со секој кога ке има потреба, И тука доагаме до одговорот , не е само потреба треба да има и нешто повеке

Toa ti e isto kako koga ne si probal chokolado cel zhivot i im se chudish na smrtnicite zoshto krevaat galama okolu chokoladoto.
I si takov ko "Wtf is wrong wit u ppl? 0.o"
Posle si vo duplo pogolemo iskushenie da probash chokolado i ti.

Potreba, kako ne.
Prezhiveale mng lugje bez seks na planetava.
Toa sho vie ste Au opasni i ne mozhete bez seks, e samo vashata seljachka i balkanska poprimena priroda, poshto tuka site se falat deka jadat chokolado i sea i vie krevate galama okolu toa -.-
Poor balkanci, ne mozhat bez zhena, inaku nastanuva smrt.../:

Idete oprajte se.

Слабо сексот а !? :)

Не си маж, па не знаеш. Не само што е потреба, задоволство, туку е и препорачано од докторите, зошто незнам колку си запознаена, ама доколку мажот редовно не ги исфрла сперматозоидите од своите тестиси, може да добие рак на тестисите.

Интересна тема за размислување али ако сексот е само потреба зашто таа потреба не ја задоволуваме со секој, туку лицноста со која ке го правиме тоа бараме да е нешто посебно , вреди да се размисли, и дали од вас некој/некоја би имала секс со секој кога ке има потреба, И тука доагаме до одговорот , не е само потреба треба да има и нешто повеке

Од морални и безбедносни причини не го правиме тоа. Сакаш да кажеш дека ти никогаш не си имал секс со личност која не ти значи ништо туку само со посебни личности го правиш тоа?

Сексот е потреба која треба да се задоволи, а ти бираш со кого ќе ја задоволиш таа потреба во зависност од твоите желби и ставови.

Па вака акон девојката не ме привлекува а ја сакам да имам секс или имам потреба како би ја задоволил мојата потреба ? ете како што велиш од морални и бесзбедносни причини те прашувам дали би имал секс со првата која ке ја сретнеш ете имаш потреба? зар нема и цуствата да проработат покрај емоциите, биди скрен, кај мене треба да има и нешто повеке, не дека не сум имал али не е било задоволство тоа без страст

Па вака акон девојката не ме привлекува а ја сакам да имам секс или имам потреба како би ја задоволил мојата потреба ? ете како што велиш од морални и бесзбедносни причини те прашувам дали би имал секс со првата која ке ја сретнеш ете имаш потреба? зар нема и цуствата да проработат покрај емоциите, биди скрен, кај мене треба да има и нешто повеке, не дека не сум имал али не е било задоволство тоа без страст

Значи женско сум, моментално сум во врска и не би имала секс ни со првиот ни со вториот што ќе го сретнам, како што веќе кажав од морални причини.

Иначе кога си сингл за секс не ти се потребни некоиси чувства-доволна е хемијата да проработи, ако девојката не те привлекува ќе идеш со таа што те привлекува, како што кажав ти сам си бираш со кого ќе бидеш.

Во мојот случај (за некој со мало хормонално пореметување :) ) е потреба. Ако сакам да имам редовен менструален циклус морам да имам секс. Не знам што се случува во мојот организам, но тоа е факт. Но тоа не значи дека и ако немав пореметување немаше да ми е потреба. Од кога почнува телото сексуално да се развива (т.е од кога ќе влеземе во пубертет) сексуалното задоволсто (барем за мене) е исто како потреба на организмот за храна или за редовно вежбање. Тоа се работи кои треба да ги вршиме за да бидеме здрави на физички и психички план. Јас не велам дека треба да имаш секс со било кој ќе го сретнеш на пат (можеш сам со себе :) ). Мастурбацијата е далеку од секс, но сепак кога има потреба секој од нас го прави тоа.

Во мојот случај (за некој со мало хормонално пореметување :) ) е потреба. Ако сакам да имам редовен менструален циклус морам да имам секс.

Знам за овој случај. Имав девојка која го имаше истиот проблем, доколку нема редовен секс, се случуваше менструацијата да и касни со денови па дури еднаш и 3 недели. Колку е заебано тоа додека да откриеш до што е проблемот, оти одма помислуваш дека е трудна.

Просто човек да се изненади. Значи и денес во овој современ свет, пропратен со турболентно окружување во кое сите ние некако се обидуваме да излеземе на крај, кај нас се уште постојат личности кои не знаат дека сексот е потреба од прв ред ( потенцирам од прв ред дека и во првиот пост имам напишано), а што е уште пожално, не сакаат да научат. Да не се брукате, имате сите интернет, тој освен за Дота и сл. служи и за едукативни цели.
И после на форумот ќе ме прашувате... Дали често се разочаруваш?

Во мојот случај (за некој со мало хормонално пореметување :) ) е потреба. Ако сакам да имам редовен менструален циклус морам да имам секс. Не знам што се случува во мојот организам, но тоа е факт. Но тоа не значи дека и ако немав пореметување немаше да ми е потреба. Од кога почнува телото сексуално да се развива (т.е од кога ќе влеземе во пубертет) сексуалното задоволсто (барем за мене) е исто како потреба на организмот за храна или за редовно вежбање. Тоа се работи кои треба да ги вршиме за да бидеме здрави на физички и психички план. Јас не велам дека треба да имаш секс со било кој ќе го сретнеш на пат (можеш сам со себе :) ). Мастурбацијата е далеку од секс, но сепак кога има потреба секој од нас го прави тоа.
Каков добар изговор еј. Хахаха... покажуеш докторско уверение дека мораш да имаш секс. Си носиш и тајмерче со себе и му викаш „жити све, ќе се сјебам унутра ако не се плеснеш со мене“... Ах, мора да имашка верзија на ова. Само уште пријател доктор да имам... :)

Каков добар изговор еј. Хахаха... покажуеш докторско уверение дека мораш да имаш секс. Си носиш и тајмерче со себе и му викаш „жити све, ќе се сјебам унутра ако не се плеснеш со мене“... Ах, мора да имашка верзија на ова. Само уште пријател доктор да имам... :)
Хахахах, интересно е знам. Ама незнам дали до сега си чекал 3 тестови за бременост (заебано е). Дечко ти во друг град, не сте се виделе 3 месеци а тебе ти касни 2 недели. :)
п.с кога ја откривме финтава со редовен секс, он беше најсреќен. :D

Извини, имаш редовен секс од 12 години или од 13?
За да ти одговорам на ова прашање треба да објасниш зошто го поставуваш (колку да знам во која насока да го водам одговорот за да ти биде појасно)? (колку за инфо влегов во пубертет на 10 години :P)

За да ти одговорам на ова прашање треба да објасниш зошто го поставуваш (колку да знам во која насока да го водам одговорот за да ти биде појасно)? (колку за инфо влегов во пубертет на 10 години :P)

Значи си влегла во пубертет на 10 години што значи дека од 10 години имаш редовен секс бидејќи само така моеш да имаш редовен циклус.

Или тука сите сеа не праеш глупи?

Значи си влегла во пубертет на 10 години што значи дека од 10 години имаш редовен секс бидејќи само така моеш да имаш редовен циклус.

Или тука сите сеа не праеш глупи?

Не darling... Значи затоа се вика пубертет. Да ти објаснам. Пубертет е процес во кој телот се развива во неколку години. Крајниот резултат го добиваш на 20 ~ 23 години. Пубертетот е инициран од хормонални сигнали кои мозокот ги праќа до овариумите и тестисите. Кај мене во целиот тој процес нешто се „сјебало“ и нема доволно хормони или не стигнуваат навреме (незнам и јас точно, се извинувам ако грешам) па затоа крајниот резултат после 23 години е нередовен циклус. Инаку секуално сум активна од 17 години (ако толку сакаш да знаеш) а проблемите почнаа да се јавуваат на 19 години. А ако ти е од голема важност мастурбирам од 11 години.
Задоволен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom