Дали е најважен изгледот на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе битен е изгледот, ако не ми се свиѓа на прво физички онака не и се ни пуштам... :) Ама па ако нема карактер и харизма и мозок (не мозок каки орган само туку и да го користи х)) онда само за мување или секс е таква типка бе :)

Abe se razbira deka nema i ti i nikoj drug, da prijde na grdo devojcee:) ama sepakk da ima barem malce faca za onaka na prv pogled malce da te privle4e a posle so karakterot ke vidis kakov e covekov:pipi: pozz:smir:

Убавината е субјективна работа, битно ми е лицето до кое се будам наутро, но побитен ми е човекот.

Па вака некоја да ти се завиѓа пред се на нас ни се засвиѓува по изгледот, но со понатамошното запознавање јас пред се ако сакам да бидам со неа прво го гледам карактерот. Затоа што ако вашата жена/девојка е убава на фаца, таа цел живот нема да биде убава еден ден ќе се промени. Но ако карактерот и е супер таква и ќе си остане. НАРАВОУЧЕНИЕ: Со карактерот се живее не со ликот.

ne izgledot mi e nesto najnebitno,najvazen mi e karakterot ,sarmot kaj eden decko.. eme EPTEN mi e vazen...a se drugo mi e onaka,za da se ispozaljubam definitivno vnatresno treba da me privlece pa i najruzen da e ke bidam ludo zaljubena.....:back:

ne izgledot mi e nesto najnebitno,najvazen mi e karakterot ,sarmot kaj eden decko.. eme EPTEN mi e vazen...a se drugo mi e onaka,za da se ispozaljubam definitivno vnatresno treba da me privlece pa i najruzen da e ke bidam ludo zaljubena.....:back:

Хах колку е само нереален постов особено болдираното.
Нормално дека е важен физичкиот изглед, не можам да покажам интерес кон некоја која воопшто не ме привлекува, е сега нормално ако испадне дека само физичкиот изглед и бил асален а карактерот тиња не е тоа тоа, но за да се започне нешто сепак најважен е изгледот.

Дефинитивно не е најважен изгледот кај партнерот. Што знам мене лично дечко ми ми е најубав секогаш секаков... едноставно е мое и мило и незнам ништо не ми пречи кај него.. но од друга страна јас неможам да сум несредена коа сум со него.. или да сум таква со првото нешто што сум го нашла пред мене облечено.. не викам дека немало такви ситуации ама некако се осекам неубаво во нив иако он е таков аман доста се замараш или зашто пак си се дотерала кога не одиме нигде посебно но јас неможам таква сум.. сакам да сум стокмена скоцкана едноставно да се осекам убаво во својата кожа:pipi:

убавината е минлива работа, и релативна... но онаа убавина одвнатре е уникатна,единствена и тн... јес да е изгледот битен ама најчесто е оние девојки кои се најубави се и доста глупи, т.е без памет, па сега :toe:
мене лично, у врската никад не ми е било битно што мојата девојка ке облече или тоа парче облека колку пари е коштало и сл...
уживам во неа,уживам и у нејзината убавина, ама правата сатисфакција доаѓа од нејзината внатрешност...нејзините зборови,однесување,размислување и тн......

Секако дека не е најбитен изгледот (иако јас ја имав таа среќа да ми се погоди 2 во 1 :back: ) ама да...значи убавината е релативна работа...и да е најубав на цел свет ако не можам да го поднесам неговото однесување џабе е све. Најбитен е карактерот и взаемното разбирање помеѓу партнерите.

Изглед како изглед, пластични хирурзи ,шминки енд стаф.

Не му обрнувам посебно внимание , пред се карактерот го ставам :).
Ама исто како членката над мене , моментално 2 во 1 имам :pipi:

30% оставам на изгледот,50% на карактерот и 20% на врските.

Ubavinata ne trae zasekogas:smir: Ama sepakk mora da ima nesto na izgled, za da te privlece a posle da te osvoi so karakterot i so negovite mislenja:kesa: Pozz

znaci kako sto gledam poveketo od devojkite sekogas se odlucuvaat za karakterot,i vikaat deka izgledot ne bil biten.edno prasanje togas ,ZASTO TOGAS I ONI SAMITE NAJVEKE VNIMANIE MU POSVETUVAAT NA IZGLEDOT?ZASTO NE SE TRUDAT DA PRIVLEKUVAAT SO KARAKTEROT,ONAKA BEZ SMINKA,BEZ JAKA GARDEROBA,BEZ DOBRA FRIZURA I SLICNO?zasto ne se otkazat od seto toa,i namesto da gubat vreme vo sminkanje ,friziranje,biranje obleka,nakit,NE SE POSVETAT SAMO NA SVOJOT KARAKTER,stom neli toj e najbiten?zasto toa ne e taka vo sekojdnevniot zivot?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom