Дали е најважен изгледот на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
..изгледот е првото нешто со кое партнерот ти се засвиѓуа или нешто слично...ама зборам нешто што се дешава на прв поглед...ама шо ако бе нема карактер..некој дигнат 100 и мисли дека е чак норис..е не е..:pos2::pos2::pos2:
...ама има и некаде каде иако не е убав на изглед..но сепак по некое време го запознаваш онака подобро и почнуа да ти се засвиѓуа..хмм тоа е нешто за кое треба време...:pipi:

U pravo si za se.Ali srugarkati zivee u nekoja zabluda posto princ na bel konj neeeee postoi pa taka da podobro bi i bilo da se simne od oblaci i da ja uvidi realnosta posto ubavinata e prolazna rabota i taa nema da ostane ubava cel zivot

Najvazna mi e dusata na edna osoba izgledot e posledovatelen normalno biten segment mi e kako se oblekuva kako se nosi ne velam deka ubavinata ke ja zanemaram no najgolem blagoslov e dobrinata na nejzinata dusicka ako go imas toa imas se

..изгледот е првото нешто со кое партнерот ти се засвиѓуа или нешто слично...ама зборам нешто што се дешава на прв поглед...ама шо ако бе нема карактер..некој дигнат 100 и мисли дека е чак норис..е не е..:pos2::pos2::pos2:
...ама има и некаде каде иако не е убав на изглед..но сепак по некое време го запознаваш онака подобро и почнуа да ти се засвиѓуа..хмм тоа е нешто за кое треба време...:pipi:
Е ова навистина е многу точно...Пред пет години имав еден дечко, мене ми беше сладок, убав, среден се, ме засмејуваше што е најважно , а другарките сите ме прашува шо видов во него хехех....После 6 месеци, како преку ноќ да го занеќив...и навистина не ми беше убав.. :nenene:
Значи како што велат мајките, моето дете најубаво е, дека мое, така и тука , кој си го сакам, најубав ми е

Глупости бе.
Шо е битно дали си убав или не, по мое тоа нема врска, по карактерот ако си ссе сакате одговарате, па сега да не претерувам ама да има обичен изглед да не е некоја збрчкана, обичен изглед е доволно, најбитен за мене е карактерот пааа потоа иде изгледот.

normalno ako ti e nekoja grda nema da mu se priblizis takada ne e vazen karaktero
Грда како мислиш грда? Не ми сте јасни членовите вие сите ако е грда и неубава не ни се замарам ахх бреее типчиња сте сите нема што!!

Ако мислиш на момичка ептен грозна (извинете на изразот) нормално дека нема да и се нафатиш ама вие викате грда можи за вас грда е ако не се носи убаво и слично, инаку ако е фина момичка и е стабилна во стаф, добар карактер би се приближил и тоа како ! (=
:kesa:

Едит: Еве на пример една момичка да не ја спомнувам сега е многу убава во лице, тело и стршно е стегната јака, ама мозок нема 2 грама, секоја вечер е со некој, ја е*аат, и што од тоа сега ?

sekako deka ne e NAJVAZEN izgledot,ama e eden od najvaznite faktori.a i izgledot mnogu kazuva za edna licnost,neli?(barem mene mi kazuva)

НЕ Е НАЈВАЖЕН. ете на пример се запознав сеа со една лудници е пичка и пол. ама така ми оди на живци со понашањето шо со ќеф би му закачил неколку. така да мн битен е карактерот

Сите очи гледаат различно. Освен очигледната убавина... девојки од типот, еве на пример Андријана Лима, тешко на некој од вас да не му се свиѓа, ама за „обичните“ луѓе, не значи ако некој за тебе е убав/а, дека истото мислење ќе го делат и останатите..Секој си има свој вкус, колку луѓе толку и карактери.

За да бидеш со некој кај него треба да има нешто што ке те привлекува...но изгледот не ја игра во целост главната улога...според мене карактерот е најбитен...како и да е убавината е минлива.

abe so sakajte recete sekoj prvo gleda dali si ubava a posle sledi karaktero
За дете е такво, но кога ке порасниш ке видиш какво е, шо мислаш ти сега е таа е убава сакам ја ?
Кога ке се запознаш со нејзиниот карактер ако е лош па ке видиш тогаш,па тогаш ке праиме муабет (=.

Правило: Не се залетувај на изглед. (според мене и многу други)

Се разбира дека изгледот треба да биде убав о сепак карактерот исто така треба да биде гледан, затоа што ако е убава а, проста незнае да се однесува тоа е ..........:nenene::nenene::nenene::toe:

не е најважен ама има влијание во изборот на партнер и има некако поголемо влијание во почетокот,се разбира надворешниот изглед е првиот впечаток кој го оставаме врз другите,но подоцна не е толку важен. се разбира се е индивидуално па...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom