Дали до сега сте легнале со некој/а кој е зафатен/а?

• Креатор на темата Креатор на темата ThugProphet
  • Време на започнување Време на започнување
И упсс не знаев дека е зафатен/а :)

Абе како да ми спомна, ама не се доискажа.... :)
--- надополнето: Oct 6, 2011 11:44 PM ---
Не пијам алкохол :)
Свесна сум за она „никогаш не вели никогаш„, но за мене е забранета зона да легнам некој кој веке е во врска.

А замисли да не знаеш?

Дали незнаењето е ослободителна пресуда?

Од аспект на законот, не е. Од аспект на моралот - не знам :)
--- надополнето: Oct 6, 2011 11:50 PM ---
седи да не нагазиш на раскрница или под некое дрво да се чудиш шо те снашло

Закон :)
Сто црни мачки ми претрчаа.
Една несреќа не донесе :)

Не сум и не би. Се водам по девизата: Не правам на други, она што не сакам да ми прават.
Незнаењето е ослободителна пресуда за мене, ако кога се дознае се прекине со врската, сексот, што и да е. Ако се продолжи и покрај тоа е веќе друга работа.

Не сум и не би. Се водам по девизата: Не правам на други, она што не сакам да ми прават.
Незнаењето е ослободителна пресуда за мене, ако кога се дознае се прекине со врската, сексот, што и да е. Ако се продолжи и покрај тоа е веќе друга работа.

Во принцип се согласувам со тебе. Никогаш нема да бидам нечија швалерка.
Тогаш тоа беше мување, а и ми беше мене ,,за една ноќ,, :)
Затоа немав грижа на совест...
Но со некого да имам некаква тајна врска, и тоа да бидам онаа втората....... не ја жалам првата, едноставно јас заслужувам подобро од тоа.

Во принцип се согласувам со тебе. Никогаш нема да бидам нечија швалерка.
Тогаш тоа беше мување, а и ми беше мене ,,за една ноќ,, :)
Затоа немав грижа на совест...
Но со некого да имам некаква тајна врска, и тоа да бидам онаа втората....... не ја жалам првата, едноставно јас заслужувам подобро од тоа.

Nikogs ne veli nikogas;)

Samo GOSPOD ZNAE STO ZIVOTOT NOSI PONATAKA hehe:P

Ами ај прочитај малце поназад. Не си нов тука.
Прво цитираше мислење кое е одговор на мое прашање, значи ти се вклучи во дискусија меѓу мене и членот. Второ, дали јас би имала или би немала, не се прави многу мудар. Објаснето е поназад.
Поздрав, no hard feelings buddy.

што со машките што знаат дека е женската зафатена, а сакаат секс, пошо мн ги привлекува или обратно за женските?......пример им имаш кажано дека немаат шанси и све друго, ама напињаат пример, ама долго време напињаат иако ги одбивас, се уморуваат ли тие некогаш???:rolleyes::confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom