Дали до сега сте легнале со некој/а кој е зафатен/а?

• Креатор на темата Креатор на темата ThugProphet
  • Време на започнување Време на започнување
А можи и ќе паднеш 3-ка... никогаш незнаеш.

Аааа... Не може. Јас сум за моногамен секс :)
--- надополнето: Oct 4, 2011 11:06 PM ---
Нема душо што да им се лутиш... Ако се налутев ќе изгубев другарка што ја знаев од 1 одд. , а зошто, поради тоа што сакале да „уживаат“ заедно со некој кој мене ми бил дечко. :) Нека си „уживаат“ уште многу и не само заедно, туку со кој и како сакаат

Па не им се лутам на нив, туку на неа. Мислам, со оглед на тоа дека тој ја одби, оваа му кажала дека, замисли, го сака од кога го запознала (а јас ги запознав, дечко ми и мојата најдобра другарка). Не и се налутив што сакала да го плесне, или што го сакала... ама јас со него сум 4 години, се што сум поминала со него се она прва дознавала, и многу одвратно се чувствував. Во афект и реков, дај боже цел живот да го сакаш и да знаеш дека никад нема да биде со тебе. Сега ми е жал што и реков така, ама тоа е.

со девојка што има дечко сум бил неколку пати, или пример нема дечко а си “живееме“, и после фаќа дечко и уште си “живееме“. А за мажени не правам муабет...

Ова ми личи на Fuck френдица ах ти што си :)

Не бидејки не мешам прсти кај зафатени.

А колку само би сакала да легнам една личност која е зафатена, уф страстно го посакувам барем за една ноќ, но сепак ќе се воздржам и ке си стојам на страна.

Не бидејки не мешам прсти кај зафатени.

А колку само би сакала да легнам една личност која е зафатена, уф страстно го посакувам барем за една ноќ, но сепак ќе се воздржам и ке си стојам на страна.

Освен ако не си пијана де.

Не се лути, се шегувам. Најчесто оправдување ,,Пијан/а бев!,, :) :) :)

ако не е предизвикано со црни магии,оџи и бајачки(т.е. присилно) зошто да не ! ако ја сака личноста со која е нема така лесно да му/и мрда газот на страна

ако не е предизвикано со црни магии,оџи и бајачки(т.е. присилно) зошто да не ! ако ја сака личноста со која е нема така лесно да му/и мрда газот на страна

Тоа се вика силување, и нема врска со црни магии, оџи и бајачки :)

и то во силување спаѓа ?? пу ј`зк

Присилен секс е силување.
Бајачки и оџи не помагаат некој со некого да спие, само тој некој бара оправдување за своите постапки, па ги убедува другите (и себе) дека станува збор за ,,црна магија,,.

Присилен секс е силување.
Бајачки и оџи не помагаат некој со некого да спие, само тој некој бара оправдување за своите постапки, па ги убедува другите (и себе) дека станува збор за ,,црна магија,,.
седи да не нагазиш на раскрница или под некое дрво да се чудиш шо те снашло

Освен ако не си пијана де.

Не се лути, се шегувам. Најчесто оправдување ,,Пијан/а бев!,, :) :) :)

Не пијам алкохол :)
Свесна сум за она „никогаш не вели никогаш„, но за мене е забранета зона да легнам некој кој веке е во врска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom