Дали денес направив добро дело?

• Креатор на темата Креатор на темата Ankica
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou:Што добро направивте денес ? Зошто сметате дека тоа е добро?

Јас посетив една роднина,која е постара од мене и сосема е сама а не може да излезе од дома .Беше многу радосна а и јас се чуствував убаво.:smir: :smir: :smir:

За жал сеуште не сум направил, си го чекам девојчето да се прибере од работа па да ја измасирам малку :back:

Paa.. Kupiv edna kutija cigari, a ovde vo net-kafevo od 9 mina nikoj nemase cigari, taka da kutijata si ja podelija tie, pa jas ostanav so edna cigara. Ako toa se smeta za dobro delo... Togas toa e deloto dobro.. Ako ne.. Nisto posebno seuste neam napraveno...

Каде е филозофијата у муабетов?????

E pa citaj dobro ke vidis i filozofija i psihologija... Drugo ne mozam da ti recam

Да, бев фина и полна со разбирање кон некој на кој му беше тоа потребно:)

ако продолжите со вакви постови, на темава најпогодно место би и било во Играчница, нели?

од моја гледна точка, дали направив нешто денеска добро? па преку 26 телефони до сега направив :)

Направив, и гледам тоа да биде често зашто јас лично сум среќна кога правам добри дела. Не мора да се незнам што ама што и да е ќе и значи на одредена личност.
Еве денеска, усреќив некого, насмеав, израдував. Значи некој сега е среќен поради моето добро дело а јас сум уште посреќна, верувајте.
Му помогнав на дедо ми околу работата, ах прекрасно чувство е тоа. :smir: Тие мали работи значат живот, тие добро намерни нешта го чинат животот поубав, некогаш и не приметуваме дека ги правиме, ама некој е среќен поради нив.

Каде е филозофијата у муабетов?????
:helou: Нека зборува и прави кој што сака ,јас морам да бидам добра заради себе .Или си исправен или те држат да стоиш исправено.Човекот ни е најсродно суштество, само кога мораме да му направиме нешто добро ,или да го поднесуваме,но мојата волја и разум не знаат за пречки, бидејки можам да ги отстранам со мислите,а можам и да ги пренасочам.:smir: :smir: :smir:

Денес направив добро дело.

Средив некои работи за мојот прв бизнис. Кој како ќе дознаете:)

Направив добро дело! Прекинав нешто што немаше никаква цел за мене! :(

Ги гушнав тие што ги сакам...:srce:, иако ова секој ден го правам, сепак...

PA MISLAM DEKA NE SUM NAPRAVIL DENES DOBRO DELO....

....OSVEN TOA STO DENES UCEV...AKO SE SMETA TOA ZA DOBRO DELO TOA ZNACI DEKA SEKOJ DEN PRAVAM DOBRI DELA....:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom