Дали Братот Љубе го “преобратија“ во Хаг?

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Ljube nema mokj da odlucuva vo partijata. Ljube momentalno e instrument na branko crvenkovski i sdsm, da naravi raskol vo vmro. Ljube e vekje istrosena sitna boranija :)neuziva nikakov ugled ne samo kaj makedoncite tuku i kaj ostanatite:) ljube tie kako pijan vol za slama se fatil coekt precednik da stane i biti.:pos2:

Не мислев на Бенедикт...На еден сосема друг...И со сосема други цели, и принципи...
Е тој више... е друга песна. :aplauz::cuc:
Aко веруваш во Бога
тогаш верувај во себе
не ме давај на ѓаволите
а ако можеш да ме видиш
кое црнило ме пере
дај помогни ми, обои ме... :vozbud::vozbud::vozbud:
http://uk.youtube.com/watch?v=KtG_CcNJfaE

Какви игрици бе човек, зошто бе ако си Македонец не се потрудиш барем во јавноста да пишуваш на литературен македонски јазик.Што „чалеџуваш“ ти?
Секое твое мислење е напад на Груевски , по било која цена и основа.
Сега, (многу краток период), од кога ги слушна неговите изјави во врска со владата, тоа е иронично и не држи воопшто.
Друже...ја пишуем по скопски.
:toe:
А и сум се извинил на дедо ми и сум решил да го слушам.

Нема раскол.
Просто (едноставно нели) ВМРО мора да се врати на старите патеки.
Груевски,Милошоски (кој што бај д веј е одстранет како младинец од УМС заради бугарофилство),Протуѓер,Мијалкови и остала багра може да си формираат РАДКО.
Е и од Стразбур им одговорија позитивно.

Па нели и Љубе ти беше во истава комбинација на бугарофили?

Но сега ти користи неговата ролја, па бугарофилството веќе не е предмет ниту на критика ниту на национални интереси.

Немој да наметнуваш “партиски“ муабет со етикети (кои барем досега не ви послужија) бидејќи ако така правиме ќе треба цела лента да потрошам на лепење..

Човекот рационално размислува и паметно расудува.
Поарно политички договор, него бламирање како со Џемаили :toe:

И ти и он зборите паметно, но со манипулативни цели. И двајцата за лични интереси.

Некој убаво рече, Љубе е во психолошка состојба на “супермен“, измамената радост од народот ја искористи за да профитира наспроти нивните интереси.

По незнам кој пат околу брат ви Љубе:
Неможам да ценам човек кој по дома си ги има закачено портретите на врвни бугарски слуги, под парола за национално обединување.
Да го гласам за Претседател - ИЧ!

Неможам да ценам човек кој по дома си ги има закачено портретите на врвни бугарски слуги, под парола за национално обединување.

Како што можеш да приметиш, по коментариве на темава.. наеднаш никому не му сметало тоа, напротив широкоградо ја прифаќаат понудата на Љубета за “национално обединување“.

И се ќе беше фино и пристојно лигаво.. доколку не беше лицемерно и подмолно.

2amhc4.jpg

Нема раскол.
Просто (едноставно нели) ВМРО мора да се врати на старите патеки.
Груевски,Милошоски (кој што бај д веј е одстранет како младинец од УМС заради бугарофилство),Протуѓер,Мијалкови и остала багра може да си формираат РАДКО.
Е и од Стразбур им одговорија позитивно.

Starite pateki so Ljube Boshkovski :pos2::pos2::pos2: znachi Dosta Dimovska, Ljubcho Georgievski, Mladen Srbinovski, Milosh Lindro.....dovolno ili da pisham ushte.......

pa neee toj vrhovist, beee grujo e bugarash dbne:) eve i gorgje ivanov e bugarash:):vozbud::pos2:

Кога би бирал меѓу Иванов и Бошковски (во случај да се само овие двајца предложени) би избрал Бошковски. Не сакам државата да ми ја води некој пион кој мирно ќе слуша и ќе работи шо ќе му кажи помладиот !!!

Кога би бирал меѓу Иванов и Бошковски (во случај да се само овие двајца предложени) би избрал Бошковски. Не сакам државата да ми ја води некој пион кој мирно ќе слуша и ќе работи шо ќе му кажи помладиот !!!
И јас.
Оберучки.
:toe:

п.с. ОБОИ МЕ.... ОБОИ МЕ...
ОБОИ ПЛАВО !!!

pazi situacija....tie sto mu go zagorcija zivotot sega go branat...a pak tie sto go delea lebot so nego go plljukaat...lud jebe zbunjenog rabotava
po temata:
po mene ljube e edno golemo dete koe misli deka sve sto leta se jade,naivno nasedna na gackata" patriot"postavena od onoj na sneska mazot i drzavnikot koja go cinese 4 god hag...zrtvenoto jagne na uigranite volci se znae za sto im sluzi...no me cudi negovata kandidatura,denes kaza deka ce iskaca na izbori kako nezavisen kandidat...koj mu se sansite koga kaj nas se glasa za partija a ne za covek....sto znaci pak mu mavat gacki:toe:

pazi situacija....tie sto mu go zagorcija zivotot sega go branat...a pak tie sto go delea lebot so nego go plljukaat...lud jebe zbunjenog rabotava
po temata:
po mene ljube e edno golemo dete koe misli deka sve sto leta se jade,naivno nasedna na gackata" patriot"postavena od onoj na sneska mazot i drzavnikot koja go cinese 4 god hag...zrtvenoto jagne na uigranite volci se znae za sto im sluzi...no me cudi negovata kandidatura,denes kaza deka ce iskaca na izbori kako nezavisen kandidat...koj mu se sansite koga kaj nas se glasa za partija a ne za covek....sto znaci pak mu mavat gacki:toe:
Тоа ти е политиката...има интереси, друго нема...

И ти и он зборите паметно, но со манипулативни цели. И двајцата за лични интереси.
Нема логика. Сеа ќе ти објаснам што е манипулативна цел:
Одземање имунитет на пратеник како доказ за бескомпромисна борба против криминалот, заради билдање на рејтинг.......иако цела Македонска јавност знае дека постои договор за политичко разрешување на случајот, или евентуално ослободување од обвинение на осомничениот односно обвинетиот.

Ете ти дефиниција за манипулативна цел.

Нема логика. Сеа ќе ти објаснам што е манипулативна цел:
Одземање имунитет на пратеник како доказ за бескомпромисна борба против криминалот, заради билдање на рејтинг.......иако цела Македонска јавност знае дека постои договор за политичко разрешување на случајот, или евентуално ослободување од обвинение на осомничениот.

Ете ти дефиниција за манипулативна цел.

Исто како и поддршката за брат им Љубе...уште покласичен пример за манипулативна цел и тема за муабети пред кооперација со пиво во рацете, хахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom