Дали би заминале во странство?

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би прифатиле да одите во странство?

• Да

Гласови: 485 77,7%
  • Не

Гласови: 139 22,3%

• Вкупно гласачи
    624
Nikogas ne bi zaminal vo stranstvo zosto jas ne mozam na odmor da izdrzam tamu mi fali mojot jazaik ne mozam da gi slusam kako lomotat na nekoi drug jazik i toa uzasno me iritira a + i jas sum golem patriot , more kakov patriot nacionalist sum :icon_razz i nikogas ne bi zaminal da ziveam vo stranstvo
P.S: izvinete na latinicata ne sum od doma tuku od kaj 1 drugar a on nema namesteno na kirilica

живеаам во германија веке 5 години . за во мк и пари да ми даваш не се вракам.

Прва добра прилика

Со оглед на тоа што за скоро време ќе одам во странство би рекол да, но само за одреден период. Сега за сега тоа е моето гледиште за одење во странство, за понатака ќе видам дали подолго би останал или не ако ми се даде шанса.

Нема шанса. Јас останувам да живеам овде, овде сум се родил и ќе умрам. А сите неверни Јуди, ако не Ви се допаѓа Македонија, зимајте бугарскиот пасош под рака и мрш од овде.

like :)

Да заминам во странство?штознам...ако се работи за одмор ке заминам,зошто да не,но за да живеам таму не доага во предвид.Овде сум навикната и овде ке си останам.Моите родители честопати ме тераат но јас не можам да ја напуштам мојата земја.Незнам која е причината,можеби нема да се осекам пријатно на туго место бидејки за мене ке биде непознато...

jas sea rabotam vo stranstvo .... tolko kratko sum doma shto moze da se rece deka prakticno ziveam vo prokletijava ....
najubavo si e doma vo Makedonija, nema nigde kako doma ....
Samo shto se potesko e da se zivee vo Makedonija :toe:

Каде и да сум на планетава исто ми се фаќа...ми се гади.Така да не се гњавам да одам натака-навака и онака е како да шеташ во лавиринт без излез.
Колку и да ја менуваш локацијата,пак си изгубен.

Ич не му ја мислам... Ова лето со малку среќа и патот за Чешка, и никогаш не се враќам.

Никогаш не би заминал убаво ми е тука...иако некаде е подобро и поубаво..

Во Канада сум 1година скоро и мислев дека ке биде потешко ама напротив,супер ми е.Не дека не ми фалат домашните и Македонија но сепак гледам позитивно на работите тука и се обидувам да надокнадам "изгубеното" од таму

Imam premnogu prijateli i semejstvo za da gi ostavam tuka.
:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:
Зарем парите завредуваат да ги изгубите другарите?

Ти изгледа не си запознаен убаво со терминот другари.:toe: Да ти се вистински другари ќе те разберат и се, нема потреба од губење.
Он топик: Одма би заминал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom