Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
Pa zasto da ne. Kakva vrska ima toa so ima zenska ti nisto so zenska mu ti so nego. Ali toa zaviss od karakterot na covekot i dali i se sviga tipot.

Подобро да се каеш за некоја работа што си ја направила отколку цел живот да жалиш бидејќи не си ја направила.
Ако била лоша-искуство, ако била добра- добар спомен:smir:

потполно се согласувам

и да додадам уште нешто од мене
love i love sex is sex
не мора да значи дека љубениот/а може да ти пружи најдобар

Зошто да не, така е позабавно „не се јаде грав секој ден“ „иновациите го движат светот“

Не би се пуштил на некоја шо има дечко, ако неам девојка. Ако иам може! Да бидеме фита-фита. Иако коа сум во врска, не сум баш за изневерување и тие работи али не се знае...

Па ако ми се пружи прилика, и ако е добра цурата,
не бројам до 10 :)

"Ne go praj na drugite ona sto ne sakas da ti go pravat tebe" - sekogas toa mi bilo zivotno moto a i stvarno ne sakam takvi raboti.Ke se cuvstvuvam za nikade posle toa i ko malce maski da ima na svetov pa mora bas so zafaten.Ne be ne nema sansi-takva sum

И ми го правеле и сум го правел , така да...преживеав и само си уживам, таков е животот јбг..

Уууууф зошто да не? :pipi: Не гледам никаква причина, барем не на мојава возраст. Таа сака, јас сакам, шогебам дечкото.

A sega sto spaga pod toa muvanje ako e samo za ednska da se izbaceme neka ode doma so majka i da se bacuva e ako saka nesto drugo togas ke najdeme nekoj si kopromis

:icon_lol::helou:

Да па што не сум љубоморен :vozbud:
нема да и го земам сигурно :vozbud:

Секако дека би рекла не.. Но за таа моја “љубов“ што откако го запознав не засакав никој друг... различно размислувам... Секогаш викам не не има девојка... зошто да трчам?? но кога ќе дојде тој момент.. се губам... едноставно тргнувам сама без ништо да кажам... Но тоа се случува само со таа личност.. Во други случаи никогаш не сум се согласила да се мувам со некој доколку има девојка...

Не би изневерила.
Зошто кога си имам партнер што би сакала со него да сум и би правела се што сакам.
Немам јас таква потреба за туѓо нешто да пробам, сега зависи некои си прават така...Така си сакаат. Значи и сум против ова, иневеруваш, омаловажуваш..
Едноставно ако сакаш нешто друго стави крај со претходното па иди на следното.

Зошто да не, така е позабавно „не се јаде грав секој ден“ „иновациите го движат светот“

Мислам дека ова не може у никој случај да се поврзе со љубовта, можеби за тебе таа не е нешто посебно, но за повеќето е нешто мнооогууу повеќе.

Паа зошо да не ? .. Нека му ја мисли он... Он изневеруе ... Не јас .. А и нишо не губам :)

Зашто да не? Не сум мајка Тереза да им ги чувам дечковците на сите остали девојки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom