Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
хахаах ми е гајле ако има дечко.... хехех само да не дознае тој.. :pos2::pos2:

Нема шанси,не го правам она што не сакам да ми го прават(барем се трудам колку што можам).

Da go odgovarav ova pred nekoj meces ke recev NE, no sega vikam DA. Ako sum bez de4ko i ako mi se dopagja toj gajle mi e sto ima devojka, ima - ima toj neka si ja misli, on ja vara devojkata, jas ne varam nikoj. Se imam smuvano so tip za koj znaev deka ima devojka, megutoa go znaev dolgo vreme, znev deka veke ne ja saka devojkata, deka bese so nea oti taa mu se zakanuvase deka ke se ubie i 300 drugi gluposti.

Da go odgovarav ova pred nekoj meces ke recev NE, no sega vikam DA. Ako sum bez de4ko i ako mi se dopagja toj gajle mi e sto ima devojka, ima - ima toj neka si ja misli, on ja vara devojkata, jas ne varam nikoj. Se imam smuvano so tip za koj znaev deka ima devojka, megutoa go znaev dolgo vreme, znev deka veke ne ja saka devojkata, deka bese so nea oti taa mu se zakanuvase deka ke se ubie i 300 drugi gluposti.
И се уби?

Ако незнам може. Но и да знам би размислил ако девојката е за само една вечер и не сака повеќе со мене зашто сепак не би сакал да бидам крив за рушење на каква и да е врска.

Е ако де ама да не ми е другар дечко и
сфе за лјубов:pipi:

пааааа... мислам оти да не?

не, зошто знам колку тешко би ми било мене, ако дознаам дека тоа ми го прави партнерот
го почитувам тоа - Не прави го она што не сакаш тебе да ти го прават!

Ако кажам НЕ ќе излажам, Ако кажам Да може пак лажам, све е тоа една убава авантура, кратка и слатка, затоа све што ви е на пат, лапајте и драпајте, еднаш се живее, секоја шанса треба да се искористи, подобро направи го ти/таа тоа, отколку некој на тебе да ти го направи тоа:vozbud:

абе релативен одговор ... завивси кој му е дечко :vozbud:

Да.

Ако сака она, зошто да не?

Абе види ваке, овај, мислим не знаем. Уствари што се филмам, ако сака заш ја да не сакам. Ако има дечко, она си има не го имам ја, нејзин проблем после тоа ич уво не ме боли.
Не за друго не сум таков бе никоаш не одбијам, глеам да и' се најдем на секоја, што да праем другар голем сум:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom