Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
Па доколку јас немам девојка секако дека да :) Типката ако толку многу го сака дечко и нема да го вара со мене, а вака ќе докаже дека не го сака и дека подоцна меѓу нас може да има и нешо повеќе у мување :)

ДА! :) Само да не ми биде другар или слично инаку и поинтересно ми е ако има дечко, не знам зошто :)

зш да не , нема за муж да го зиам :pos2:

Никад не би напраил такво нешто,зш се стаам у улога на нејзиниот дечко и такво нешто мене да ми напраи...незз шо би напраил,значи ако и е смачено од врската,па нека раскине де! А ко второ...понижувачко е за мене ептен...

Штом него не му е важно тоа што ја изневерува девојка му, зошто па мене да ми е? Ми се има десено да се измувам со еден шо знаев дека има девојка, а и знаев дека нема да му е прв пат, па не почувствував грижа на совест. :toe:

Не.
„Не го прави она што не сакаш тебе да ти го прават.“

Можит звучит глупо, ама тоа е, според мене ептен е ниско,и јас би се осеќала глупаво. без навреда.
Никогаш не сум го направила то досега. Не ни планирам.

ДА! :) Само да не ми биде другар или слично инаку и поинтересно ми е ако има дечко, не знам зошто :)

Супер ако му е поинтересно и на некој друг, да ја смува твојата девојка затоа што ти си и дечко. Мх, мх, мх.
Тинејџерите знаат што е љубов, затоа и знаат вакви подли работи. Мх, мх, мх.:nesvest:

Супер ако му е поинтересно и на некој друг, да ја смува твојата девојка затоа што ти си и дечко. Мх, мх, мх.
Тинејџерите знаат што е љубов, затоа и знаат вакви подли работи. Мх, мх, мх.:nesvest:

Ако девојка ми не ми е лојална нека ме извара, уште подобро ќе ми заврши работа типот што ќе ми покаже порано каква е девојката и не сум се заебал повеќе. Инаку скоро сите такви сами ми се имаат ставено мислам сами ме пољубиле (првиот пат :) ) не сум им се ставил јас директно. Али што знам кога ми се такви периоди кога неќам да се приврзам интересно ми е кога ќе случи некоја таква „авантура“ а скоро секогаш ми се има развиено онака некоја емоција али секогаш сум прекратувал пред да прерасне повеќе зошто ако некој тип го изварала со мене што ја спречува мене да ме извара утре со некој друг на кој ќе и се навлажни малце :)
И бај д веј не сум тинејџер и верувај знам што е љубов :)

И ја обични, некогаш и необични...ама сепак ке си останам на обични.

Не знам не верувам. Како прво нејќам да си барам бељи и на други да им растурам врски и слично. И како второ ако се расчуе за такво нешто ќе бидеш означен од тие што те знаат.

Точно. И јас би се мувал и незнам оти ми е поинтересно ако таа има дечко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom