Дали би се мувале со некој/а, доколку знаете дека тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Ambrosio
  • Време на започнување Време на започнување
И нормално.. Сите тука се поштени и фини, и секако, светици и светци.
Ма ајде. Ако баш тој дечко го сакате со целото срце, и имате можност ете малку да бидете со него, ќе се откажете?..
Љубовта е слепа работа, за неа би ја направиле и најголемата глупост.

И после појќе боли... И не е за светец.. Во случајот само машкото шо има женска е задоволен... Ти не си...
Ако се мувам некогаш со некој шо има женска ќе биди заради мое задоволство.. А не дека го сакам и сакам да си ја задоволам потребата да бидам со него

ако ми се допаѓа , да секако - ама малце ќе ми биде шубе ( првиот пат , онака ... )

потоа ако не и сметало - нема да биде проблем за понатаму - просто е . ако "таа" не се грижи за тоа - каде е мојот проблем тука ( луѓето експериментираат )

ке биде малце глупаво али ке се мувам ако ми се свига

A tie so se imate muvano so e so grizata na sovest dali se kaete ili?

Еднаш ми се има то случено и не ме гризела никаква совест оти негова е одговорноста... Јас го преќутив то и ете го уште си е со женската
Детето сакаше малку разонода надвор од врската
Јас му ја пружив та разонода и е многу глупо да знајш дека некој те користи ради промена или оти му било досадно
Зато сум против мување со некој шо има женска/дечко без разлика колку ги сакате за нив секогаш ке бидите лек за досада и ништо појќе

.НЕ...кратко јасно и гласно..Не.:nenene:..заш после тоа еее ...ем гадно ќе се осечам ем одма тапија ти ставаа...:nesvest:...ама ипак да сум машко..и да сака да се смува со мене некоја која има дечко..заш да не..машко сум си..:pos2::pos2::pos2:

Да би се мувала зш да не ако стварно ми се свиѓа момчето. Иако има женска па и ја сум имала дечко ама на некоја друга не и било тоа важно, нема што и мене да ми е. Не сакам да сум намбр 2 во нечиј живот ама додека нема чувства ок е ...

До сега имав едно такво правило да не се мувам со некој што е веке во врска со друга...ама никогаш незнаеш што ти носи животот и во каква ситуација ке се најдеш...иако мислам дека не е препорачливо

не би направила тоа затоа што после грозно ке се чуствувам и ке се каам и ке си мислам како ми било на мене кога такво нешто би ми се случило:nesvest:

pa dobro zavisi kakov de4ko ke si najdesh za da ti go napravi toa...

a sea se zborime za toa ako nekoj koj go svigjash ili SAKASH da saka da se muvate iako ima vrska...

togash nema da bidesh ti onaa *Bad Person* vo prikaznata tuku toj koj saka neshto so tebe pokraj toa shto ima vrska:smir:

(barem spored mene)

ako ne sum vo pravo popravi me:)

ako jas sum sloboden i nemam devojka da!!!!!!.........( da ne zvuci sea ko klise deka sum premnogu veren) ama ako imam devojka ne bi se smuval so nekoja so ima decko.....ama ako sum free i neam nikakva obvrska ic ne mi e gjale dali ona ima ili nema decko ako ona ne misli na toa!!!

Мување е огромен шит-концепт на конзумеризмот.
Взаемно искористување на две личности,за моментално задоволство(од менување телесни флуиди,или евентуално секс ако имаат среќа).
Не дека го неам правено тоа,ама не би во иднина.
А дали претставува пречка тоа што личноста има партнер?
Веројатно да,би требало да има некаков морален кодекс околу тоа.
Само тажно е да се гледа,како повеќето си го бришат газот со таквите насоки кои се потребни на секоја личност,мислам дека не вреди.
Или вреди...?
Не знам...refuse,resist...:D

Не сакам изневерувања, но доколу постои многу голема привлечност меѓу нас двајца тогаш можеби би се мувала. Нема зашто да одам спротивно од моите чуства и плус ако него воопшто не му пречи што има девојка. Е сега ако би имал долга стабилна и сериозна врска би чуствувала малку совест зашто зимам нешто што е туѓо. Tуѓото е послатко:)

А доколку пак јас имам дечко 99,9 % не би се мувала. Ама секогаш постои 0,1 %.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom