Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Да профлертува или да се смува за 1-2 вечери со некој би и простил на девојка ми ама ако и се зачести многу би ја шутнал.

Е тука ја не би се сложил него би изиграл обратно. Шо мајка барала да се мува со некој, а истовремено иде со мене? У превод значи ја не сум и бил доволен па нашла некој лик и ајде демек да *си ја живееме младоста*. Глупости! Тоа е чисто курташачење. Да го напраи тоа од чист бес, само да се изживее. Такви размислувања се карактеристични за 7-8 одделение и ја не би сакал да се навраќам на тој период затоа што више сум го поминал.

Нема шанси ни под разно. Клоцата у гз и толку. Колку и да е тешко во моментот...

Е тука ја не би се сложил него би изиграл обратно. Шо мајка барала да се мува со некој, а истовремено иде со мене? У превод значи ја не сум и бил доволен па нашла некој лик и ајде демек да *си ја живееме младоста*. Глупости! Тоа е чисто курташачење. Да го напраи тоа од чист бес, само да се изживее. Такви размислувања се карактеристични за 7-8 одделение и ја не би сакал да се навраќам на тој период затоа што више сум го поминал.
Секој во животот си има различни морални стандарди. Јас целосно верен на некој неможам да и бидам така да немам право да го очекувам тоа и од неа. Не сум баш верен така да не ми смета многу ако и мојата не ми е.
Се додека се однесува во ред и можам секогаш да сметаам на неа, што прави во моменти кога не е со мене не ме засега многу а богами несакам и неа да ја засега за мене
Сум го напуштил концептот на целосна верност пред многу време едноставно не е тоа за мене. :helou:

Ljubomora brate

Jas bi prostil dokolku ja pukam 7-8 pati od odmazda i 2-3 pati od kejf ili poodmaznicki bi gi poseral od kotek prvo devojkata posle bi go donel ovaj tipacot sto misli deka moze da gura vo secija dupka i bi go iskrsil od kotek dodeka ne mu padne vilicata na zemja :D:D e ova e mojot zivot

така е карактеристични се за тој период за деца ама за жал сите што наполниле 18год. не значи дека се зрели...за жал многу касно прогледуваат и ги свајќаат било какви квалитети.Иначе под терминот да се изживее младоста разбирам да се смени ама не и пак со секоја втор/а..60%од машкиве и женскиве појма немаат што прават..За мене да се изживее младоста е да се шета,да се забавуваме,контакти,слобода,ете ајде некоја шема дечко ама се со своја граница...:salut:

Глеј, ако целото внимание и го посветам на неа, а она ме за***ва со таму некој 7, онда стварно не е фер .... така да НЕ.

Неверство и простување никако не ми идат заедно.Клоцата и ајт, колку и да ја сакам и да ми биде тешко.:toe:(иако не ми се случило, барем не сум дознал такво нешто де:))

Вчера вечерта сонував дека женска ми ме изварала.....и директно у сон и се скарав и ја отерав у курац....и сабајлето коа станав несакав ни да се сетам на сонот бидејќи немате појма дека од што беше премногу реален сонот цел ден имав чудни и измешани чуства спрема девојка ми!!!

Е замислете колку се напнав само од еден сон....а не дај боже па на јаве такво нешто да се случи:nenene:

Paa zavisi od serioznasta na vrskata i zavisi so kogo me izvarala ... Ne prostuvam ni pod razno ako go toa go storila so crnec , arap ili pak Aerodromec.

Не. Ако се случи еднаш, сигурно ќе се случи уште еднаш. Подобро е да се стави крај, отколку да се зголеми болката.

Зависи можеби да можеби не. Повеќе оди накај да, но доколку е само секс а не љубов, а доколку е љубов слободно може да си оди не држам никого со сила да биде со мене ниту пак имам право. И би опростил доколку тоа не го прави за да ми наштети. Долга и широка е оваа проблематика според мене!!!!

Абе после 50 години брак ако збориме , тешко веројатно да се опрости - али ако збориме за потазе , зошто да не ... само да не се лути коа ќе и вратам двоструко:smir:

:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom