Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Да профлертува или да се смува за 1-2 вечери со некој би и простил на девојка ми ама ако и се зачести многу би ја шутнал.
Е тука ја не би се сложил него би изиграл обратно. Шо мајка барала да се мува со некој, а истовремено иде со мене? У превод значи ја не сум и бил доволен па нашла некој лик и ајде демек да *си ја живееме младоста*. Глупости! Тоа е чисто курташачење. Да го напраи тоа од чист бес, само да се изживее. Такви размислувања се карактеристични за 7-8 одделение и ја не би сакал да се навраќам на тој период затоа што више сум го поминал.

Член од
8 април 2008
Мислења
132
Поени од реакции
4
Нема шанси ни под разно. Клоцата у гз и толку. Колку и да е тешко во моментот...

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Е тука ја не би се сложил него би изиграл обратно. Шо мајка барала да се мува со некој, а истовремено иде со мене? У превод значи ја не сум и бил доволен па нашла некој лик и ајде демек да *си ја живееме младоста*. Глупости! Тоа е чисто курташачење. Да го напраи тоа од чист бес, само да се изживее. Такви размислувања се карактеристични за 7-8 одделение и ја не би сакал да се навраќам на тој период затоа што више сум го поминал.
Секој во животот си има различни морални стандарди. Јас целосно верен на некој неможам да и бидам така да немам право да го очекувам тоа и од неа. Не сум баш верен така да не ми смета многу ако и мојата не ми е.
Се додека се однесува во ред и можам секогаш да сметаам на неа, што прави во моменти кога не е со мене не ме засега многу а богами несакам и неа да ја засега за мене
Сум го напуштил концептот на целосна верност пред многу време едноставно не е тоа за мене. :helou:

Член од
2 јануари 2009
Мислења
35
Поени од реакции
1
Ljubomora brate

Jas bi prostil dokolku ja pukam 7-8 pati od odmazda i 2-3 pati od kejf ili poodmaznicki bi gi poseral od kotek prvo devojkata posle bi go donel ovaj tipacot sto misli deka moze da gura vo secija dupka i bi go iskrsil od kotek dodeka ne mu padne vilicata na zemja :D:D e ova e mojot zivot

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191

така е карактеристични се за тој период за деца ама за жал сите што наполниле 18год. не значи дека се зрели...за жал многу касно прогледуваат и ги свајќаат било какви квалитети.Иначе под терминот да се изживее младоста разбирам да се смени ама не и пак со секоја втор/а..60%од машкиве и женскиве појма немаат што прават..За мене да се изживее младоста е да се шета,да се забавуваме,контакти,слобода,ете ајде некоја шема дечко ама се со своја граница...:salut:

Член од
5 ноември 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Глеј, ако целото внимание и го посветам на неа, а она ме за***ва со таму некој 7, онда стварно не е фер .... така да НЕ.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Неверство и простување никако не ми идат заедно.Клоцата и ајт, колку и да ја сакам и да ми биде тешко.:toe:(иако не ми се случило, барем не сум дознал такво нешто де:))

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Вчера вечерта сонував дека женска ми ме изварала.....и директно у сон и се скарав и ја отерав у курац....и сабајлето коа станав несакав ни да се сетам на сонот бидејќи немате појма дека од што беше премногу реален сонот цел ден имав чудни и измешани чуства спрема девојка ми!!!

Е замислете колку се напнав само од еден сон....а не дај боже па на јаве такво нешто да се случи:nenene:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Никогаш, ама мислам НИКОГАШ!!!Never ever ever, not in a million years.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Paa zavisi od serioznasta na vrskata i zavisi so kogo me izvarala ... Ne prostuvam ni pod razno ako go toa go storila so crnec , arap ili pak Aerodromec.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Не. Ако се случи еднаш, сигурно ќе се случи уште еднаш. Подобро е да се стави крај, отколку да се зголеми болката.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Зависи можеби да можеби не. Повеќе оди накај да, но доколку е само секс а не љубов, а доколку е љубов слободно може да си оди не држам никого со сила да биде со мене ниту пак имам право. И би опростил доколку тоа не го прави за да ми наштети. Долга и широка е оваа проблематика според мене!!!!

Milovoe

деЧак со оЗЛОгласен СмешаК
Член од
13 декември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
24
Абе после 50 години брак ако збориме , тешко веројатно да се опрости - али ако збориме за потазе , зошто да не ... само да не се лути коа ќе и вратам двоструко:smir:

:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom