Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не простувам неверство...и го наплаќам дупло...ау да...и кога еднаш ме изневерила и сум дознал, знам дека пак ќе ме изневери и ќе мисли дека овојпат нема да дознаам....ама толку ќе ја направам решето од варање, а она немора ни да знае...мене душичката мирна ќе ми биде. Само незнам дали да го правам муабетов у идно(ко што го правев) или у минато(ко да се десило:pos2:). И не би вратил ако не ја сакам....би кажал чао, ама ако сум ја сакал...моментот кога сум дознал, врската завршила во мојот ум, а официјално ќе заврши кога ја ќе бидам задоволен(одмаздољубив сум кога ми значи нешто).

Ajde da receme deka ja sakam mnogu i ke i prostam,ali znam deka potoa vrskata nema da bide ista,poznavajki se sebe ,sekoja sitnica ke me tera da mislam deka bila so drug,sekoj detal,ke izbijat mal miloion karanici a ja nema da mozam da ziveam so toa,zatoa ne bi prostil!

Хехе интересни коментари со ова НЕ не би простил...:uvo:

Хмм ја малку подруго гледам на тоа...
Да речеме ја вака како машко нели... си стојам во дискотека на шанк си пијам што си пијам и ми пријдува некоја женска ама женска да ти штукне памет провокативно облечена све све тип топ....:vozbud: :nesvest:

И да знам дека девојками не е тука...отишла со нејзините во село да речеме...

Ете ја ситуацијата нека каже едно машко што би ја одбил, а сите знаеме за какви карактеристики на женско зборам...

Нема... некој може да каже ја си ја сакам девјоката ја ова ја она...ама ако таква девојка сама ти се залепи... и почне да ти шепка по увце... хмм не верувам дека ќе каже некој не...

Е тоа све поминало играш со неа те пипка мн нежно и убаво...ти прави провокативни sexy фаци.... од една страна неќеш и ти е глупо(ако имаш барем малце совест) а од друга страна сакаш страсно да ја бациш па дури и повеќе од тоа :)....
И ке бидне што ке бидне сите знаеме што ке биде...нема да можеш да одолееш и крааајјј.

Е арно ама некој познаник на девојката другарка/другар те видел...
и се дознава цела таа прикаска...

И што испаѓа на крај... заради некоја друга(без никакво значење во твојот живот, авантура обична) тебе девојкати ти раскинува...(според тоа што го зборите вие “Не,не простувам“ ).

Ја баш мислам дека секој заслужува втора шанса...

Е ако и втор пат се случи истото очигледно дека таа врска треба да се прекине, али од еднаш ја не се сложувам со повеќето од вас....

^

Личност којашто не знае да рече НЕ, за мене е лабилен карактер.
И не можеш да велиш така дека никој не би одбил. Не ги знаеш сите луѓе на планетава за да можеш да гарантираш.

Секој заслужува втора шанса, ама не за неверство.

Секој треба опашот во панталони да си го држи. Нема оправдување за неверство, па не знам каква и да е типката.

^

Личност која што не знае да рече НЕ,за мене е лабилен карактер.
И не можеш да велиш така дека никој не би одбил.Не ги знаеш сите луѓе на планетава за да можеш да гарантираш.

Секој заслужува втора шанса,ама не за неверство.

Секој треба опашот во панталони да си го држи.Нема оправдување за неверство,па не знам каква и да е типката.

:wink: тоа ти од женска перспектива ... али не е баш така лесно...:uvo::smir:

:wink: тоа ти од женска перспектива ... али не е баш така лесно...:uvo::smir:

Па заради такви не прават нас машките свињи и го користат познатиот цитат "сите машки се исти"

Еве на пример јас би рекол НЕ.
И на пример кога би изневерил, ( а нема шанси ) ќе ме копка совеста, и нема да можам да ја погледнам во очи.
А што се однесува тоа дали можам да простам изневерување, и тука ти го давам истиот одговор НЕ. Неможам да бидам со некоја која ја издала мојата доверба што сум ја имал во неа.

АЈТ биди ми поздравен !

Ок де што ми се лутите сите...ја така мислам... значи ја би простил али и ако направам такво нешто очекувам да ми се прости... не се тепајте одма :nesum::uvo: :smir:

Nitu ocekuvam da mi prosti, nitu pak sakam da ocekuva da i prostam. Toa so prostuvanje, pa nema nikogas da se sluci povtorno, ne znam ova.... ne znam ona ... ako odime po logikata "nema nikogas da se sluci povtorno"
, togas ne ni trebalo da se sluci ni prviot pat. Koristam eden sovet od MNOGU iskusen covek, psiholog koj rabotel so ilijadnici slucai na taa tematika: "Ako se pojavat situacii od tipot na neverstvo i nesakanje poveke od strana na edniot partner, podobro e za drugiot vrskata da se prekine vednas" zatoa sto vo poveke od 90% od slucaite, problemite se povtoruvale i na podocna samo krajot bil podramaticen i potezok za edniot partner.
Najbolji se komentarite od tipot na: "Prosti mi te molam, mnogu bev pijan" ....:music5:

Сепак луге не се мавајте во гради.Неверството не се заборава но сепак заради доброто на својот дом мозеш да простиш.Лично немозам да простам сепак има многу луге кои ги знам а сепак опростиле.Но битното е еднаш ако изневериш и ти простат стално тоа ке го правишиш дури и поголема сила ке земеш.

Ок де што ми се лутите сите...ја така мислам... значи ја би простил али и ако направам такво нешто очекувам да ми се прости... не се тепајте одма :nesum::uvo: :smir:
Епа затоа би простил де. Затоа што очекуваш тебе да ти се прости, а не затоа што не знам колку ќе ти е убаво да те изневерат и да треба да простуваш. Ама твојата склоност кон изневерување сакаш да ја ублажиш со тоа што наводно ќе си спремен да простиш ако девојка ти те изневери.

Привидна великодушност.

Јасно како ден.

Би му простила секако, би му се насмеала.....И, следно, би го напуштила засекогаш:)

Никогаш не викај никогаш. ДА би простил неверство ама се зависи од околностите и ако би било само секс за една вечер и ако самата ми признае тогаш да ( се разбира ако ја сакам). Ама ако тоа траело подолго време па уште да дознаам од други тогаш НЕ значи не ме сакала штом ме варала цело време.

Би сакала да дознаам зашто? дали можеби му недостигало нешто во врската.
После тоа би се збогувала.Иако тешко, би собрала сили да не поќажам тага пред него.
понатаму си е мое.

Lujge, celo vreme zboruvate za nevernost i prostevanje. No zaboravata da kazete sto e za vas nevernost i sto bi prostile ili ne bi prostile.
Dali e neverstvo ako imalo razmena na usni fluidi, da ne recam lapanje, ili e neverstvo ako imalo perdasenje, da ne recam ebanje.
Odgovorete na toa prvo pa potoa da diskutirame.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom