Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
ke prostam, ama sigurno nema brzo da zaboravam....na prvoto karanje sigurno ke mu go spomnam i toa

Никогаш никогаш и никогаш... машките кога изневеруваат тоа го прават без чуства а пак женските изневеруваат со чуства, емоции... :toe:

За простуење, ќе простам.
Човек е, направил грешка, намерна или не, се случува.

Ама истиот момент кога ќе дознаам за тоа, ми се руши концептот за личноста, чувствувам одбивност и ставам крај на врската.
Не можам да продолжам со некој кој ме изиграл на најподол начин и додека ја сум живеела во илузија дека е само мој, он делел телесни течности со таму некоја.
За простување е најлесна работа, ама нема да можам да преминам преку помислата на него и друга жена, скршената доверба, чувството на нож у грб. Не би можела да бидам со него, би раскинала одма.

Samo edno "shame on you" so ostar pogled i strog ton! Potoa ke si zavrtam grb i cao - prijatno! Ne bi me interesirale detali, objasnuvanja, razglobuvanje pricini i teorii za veke storenoto! E sega ima dve situacii! Prvo ako toj sam mi priznae, znaci deka se kae i e svesen za greskata! Vo ovoj slucaj ke ja prekinam vrskata ama ne i kontaktot so licnosta! Ke prostam da receme, ama sepak ke go ostavam da zivee so sovesta i bez mene sekako! Ke se izmacuva poleka i bolno!
Dokolku doznaam od drugi togas go brisam od memorija! Delete for good, zasto jas sum ili celosno vo vrskata ili voopsto ne sum! Ne postoi zlatna sredina vo ovoj slucaj!
Ete taka!:smir:

ako me izneveri toa znaci ne me pocituva i ne ma saka:toe:,gazi na moeto dostoinstvo i licnost, taka da prostuvanje NIKOGAS :nenene:

Да простам??!!!! Дечкото може да си оди, пошто не е крив, ама нејзе има модра ласта да ја напраам.

И да би простил неверство сепак нема да бидеме истите како порано и сигурно ке раскинеме

zenite treba da se izneveruvaat posto stareat so tek na vreme a nie mazite iako stareeme ama nas ni lici i so brcki pak ama na zena ne i lici a ne moze da bide dolgo vreme cvetce i posle posto ne vise ona sto bila nie si barame pomladi posto neli ona bila porano takva i fakticki pak nea ja sakame ama ona ne e vise mlada pa morame realno da so druga posto sea zenive se polesni a baska i cenata im padna posto od premnogu ponuda paga cenata i koa ke vidis zatoa oni najveke se mrzat koa ke ostarat i im ljubomorat na drugite mladi devojki i taka i nikako poinaku.

Иако сеа сум под енормна количина на вино. Не би простил! Па макар и Господ слегол! Никогаш!

da prostis znaci da dozvolis pak da te mavta, epa sve cuek moze da zaborai samo sebe ne moze dur e ziv naravski posto karakterot ne se menua.

Да простам такво нешто..нема шанси:nenene:...он мене рогови ке ми набивал...ставам крај одма на врската и не сакам ни да го видам ни слушнам потоа...зе мене ке биди мртов...:pishtoldz:devil2:

Ако ми признае во најскор можен рок од кога се случило тоа би простил и одма би и раскинал.

Ако дознаам од друго место нит простувам а многу е веројатно дека и нешто благо-пакосно ќе направам за успомен и дуго сечање.

Никако не би простила неверство.
Зошто..?? Кога сето она што би го имал за таа вечер ќе може да го има од мене и тоа за подолго време. Никогаш не би можела да опростам, досега не ми се има случено да ме изневерат, а доколку ми се случи, ќе раскинам и готово, крај.
Еее другарче на два стола не се седи.

Никако не би простила неверство.
Зошто..?? Кога сето она што би го имал за таа вечер ќе може да го има од мене и тоа за подолго време. Никогаш не би можела да опростам, досега не ми се има случено да ме изневерат, а доколку ми се случи, ќе раскинам и готово, крај.
Еее другарче на два стола не се седи.

ако можел да го има со тебе сигурно немало да те вара, нели??? :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom