хм....Ако ептен го сакаш, и тој тебе, само ете се случило како што напишав погоре.... Ќе победи гордоста или љубовта? Ќе продолжиш да патиш, или сепак ќе пробате уште еднаш?
sigurno deka nema - znaes : konecot se kini i zaskogas ke bide skinat - krpeno e krpeno ! taka da pred sebe si bi izgegol budala a pred "drugite" ???
pa ne e vic na tvoja smetka nekoj ti sibnal rogovi i ti povtorno bi molcel i zaboravil - glupo e malku
pozZ
Никогаш не би простила и не би продолжила со истата личност.
Штом еднаш го направил тоа,веројатно ќе го повтори и нема што да барам со него.
Не мислел на мене кога изневерувал,така да крај со него,нема што да бара од мене.
Ако ја откријам на почеток на неверството можеби, но тешко. Сепак најдобро е нека ми каже да раскинеме иако на почетокот ќе биде болно сепак на крајот поубаво ќе се чувствуваме.
za da se prosti zavisi od mnogu pircni...pred se dali go sakas...Toj sto saka znae i da prosti...ama pa nemoj da preteruva ednata polovina..milejki deka se ke se porstuva inace jas bi prostila..ama nogoo tesko i po nooogo vreme...Ako nesto mi znace definitivno ke mu prostam ama poduslov da ne pravi taka poveke...
нема шанси,освен ако ептен не е очигледно и ушислушно дека е грешка,и дека е проследено со каење..али сепак,тоа го правам еднаш,под претпоставка дека ќе научи од грешката..ако повтори пак иста прича-крај
Мислам дека за ова прашање кај повеќето зависи од тоа колку е сакан невернот дечко/девојка и тоа колку е искрен/а.
Многу често сме сведоци или пример дека не секогаш се размислува со мозокот.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.