Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Никад без разлика колку ми значи типот. Тоа е најголема грешка шо може да се направи, све друго е ситница за кои може да се размисли. Греота ми се оние кои може да опростат варање на својот партнер. За жалење се:toe:

точно.. значи пред и на мене да ми се случи вакво нешто велев дека не би простил никогаш ! но ...

но ти и прости а....епа ако ....само да знаеш тој еднаш што се осмелил да направи такво нешто...кога тогаш ќе го повтори тоа пак!:nesum:

п.с ако си 15 год тогаш ок....ама ако си околу 22 па нагоре....и ако простиш неверство значи нешто не е у ред со тебе!

но ти и прости а....епа ако ....само да знаеш тој еднаш што се осмелил да направи такво нешто...кога тогаш ќе го повтори тоа пак!:nesum:

п.с ако си 15 год тогаш ок....ама ако си околу 22 па нагоре....и ако простиш неверство значи нешто не е у ред со тебе!

xaxa имав причини за да го сторам тоа .. не значи дека секогаш ке простувам .. годините не се битни ..:smir:

Никад без разлика колку ми значи типот. Тоа е најголема грешка шо може да се направи, све друго е ситница за кои може да се размисли. Греота ми се оние кои може да опростат варање на својот партнер. За жалење се:toe:

Не вели двапати, никад ве вели никад, во животот има ситуации и ситуации, најбољи одговор е не знам, цуро да не бидеш ставена во ситуација каде ќе си противречиш...Јас не знам дали би простил, зависи...:toe:

Секако дека да. Секојдневно си ги простувам изневерувањата... Нема зошто да бидам гневен на себе.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не знам, можеби. Се зависи од ситуацијата и од личноста, како и начинот на кој тоа ќе го дознаам или ќе ми биде соопштено. Не сум се нашла во оваа ситуација да бидам изневерена (или пак не сум дознала, не знам), стварно не знам како би изреагирала. Веројатно би опростила ако е некој кој го сакам и ако искрено се покае. Ама после каишот околу вратот на последната дупка ќе му го стегнам :tapp:

Можам да простам ама не сакам...ако ме сака нема да го стори тоа,ако веќе сме заедно треба да знае со кој си има работа...зошто јас да испаднам будала?

Зависи од која причина го направил/а тоа ...на пр. ако бил/а пијана, или ако предтоа јас сум направил такво нешто па сакал/а око за око, заб за заб :toe:

Дефинитивно НЕ !! Доколку се случи еднаш, потоа ќе има и втор пат, па трет (барем ја така мислам).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom