- Член од
- 20 февруари 2010
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 2
Не простувам неверство.
точно.. значи пред и на мене да ми се случи вакво нешто велев дека не би простил никогаш ! но ...Неможиш да кажиш дур не ти се случи.
но ти и прости а....епа ако ....само да знаеш тој еднаш што се осмелил да направи такво нешто...кога тогаш ќе го повтори тоа пак!:nesum:точно.. значи пред и на мене да ми се случи вакво нешто велев дека не би простил никогаш ! но ...
но ти и прости а....епа ако ....само да знаеш тој еднаш што се осмелил да направи такво нешто...кога тогаш ќе го повтори тоа пак!:nesum:
п.с ако си 15 год тогаш ок....ама ако си околу 22 па нагоре....и ако простиш неверство значи нешто не е у ред со тебе!
Не вели двапати, никад ве вели никад, во животот има ситуации и ситуации, најбољи одговор е не знам, цуро да не бидеш ставена во ситуација каде ќе си противречиш...Јас не знам дали би простил, зависи...Никад без разлика колку ми значи типот. Тоа е најголема грешка шо може да се направи, све друго е ситница за кои може да се размисли. Греота ми се оние кои може да опростат варање на својот партнер. За жалење се