Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Никад без разлика колку ми значи типот. Тоа е најголема грешка шо може да се направи, све друго е ситница за кои може да се размисли. Греота ми се оние кои може да опростат варање на својот партнер. За жалење се:toe:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
точно.. значи пред и на мене да ми се случи вакво нешто велев дека не би простил никогаш ! но ...
но ти и прости а....епа ако ....само да знаеш тој еднаш што се осмелил да направи такво нешто...кога тогаш ќе го повтори тоа пак!:nesum:

п.с ако си 15 год тогаш ок....ама ако си околу 22 па нагоре....и ако простиш неверство значи нешто не е у ред со тебе!

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
но ти и прости а....епа ако ....само да знаеш тој еднаш што се осмелил да направи такво нешто...кога тогаш ќе го повтори тоа пак!:nesum:

п.с ако си 15 год тогаш ок....ама ако си околу 22 па нагоре....и ако простиш неверство значи нешто не е у ред со тебе!

xaxa имав причини за да го сторам тоа .. не значи дека секогаш ке простувам .. годините не се битни ..:smir:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.484
Никад без разлика колку ми значи типот. Тоа е најголема грешка шо може да се направи, све друго е ситница за кои може да се размисли. Греота ми се оние кои може да опростат варање на својот партнер. За жалење се:toe:
Не вели двапати, никад ве вели никад, во животот има ситуации и ситуации, најбољи одговор е не знам, цуро да не бидеш ставена во ситуација каде ќе си противречиш...Јас не знам дали би простил, зависи...:toe:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Секако дека да. Секојдневно си ги простувам изневерувањата... Нема зошто да бидам гневен на себе.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
G

Giggles

Гостин
Не знам, можеби. Се зависи од ситуацијата и од личноста, како и начинот на кој тоа ќе го дознаам или ќе ми биде соопштено. Не сум се нашла во оваа ситуација да бидам изневерена (или пак не сум дознала, не знам), стварно не знам како би изреагирала. Веројатно би опростила ако е некој кој го сакам и ако искрено се покае. Ама после каишот околу вратот на последната дупка ќе му го стегнам :tapp:

Член од
17 февруари 2010
Мислења
62
Поени од реакции
4
Можам да простам ама не сакам...ако ме сака нема да го стори тоа,ако веќе сме заедно треба да знае со кој си има работа...зошто јас да испаднам будала?

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Зависи од која причина го направил/а тоа ...на пр. ако бил/а пијана, или ако предтоа јас сум направил такво нешто па сакал/а око за око, заб за заб :toe:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Дефинитивно НЕ !! Доколку се случи еднаш, потоа ќе има и втор пат, па трет (барем ја така мислам).

Kajgana Shop

На врв Bottom