hm.....zavisi od toa kolku ideme,dali go sakam i sl...mislam bi prostila (ALI NIKAD VO BRAK),no za da mu prostam edno vreme taka ke go izmacuvam:zlo::zlo::zlo::zlo:...heh..do sea mi se desilo samo ednas da me varaat..i toa ne bese nekoe 'varanje' ..zs prvo ja go varaf 4 pati pred toa a on mi prosti...2 ja mu raskinaf 5-6 dena pred toa zaradi drug,ali svatif deka go sakam koa po4naf da rikam i da nemozam da se smirim pa zatoa naredniot den se dogovorifme na edno 2 nedeli pauza da sme..a mene toa mi idese u korist zs ja odsabajle so nego,nave4er so drugiot..i taka edna nedela teraf..hah nemaf vreme za nisto drugo celo vreme so nif bef....i taman da se smirime mi kaza drugarka da go potprasam ova ona..i zamislete po saat vreme 'kazi mi','ne me lazi'...prizna i polsem tr4ase po mene ko lud .izvini,zgresif,tebe te sakam,se muvav so nea najmnogu ZA DA TI VRATAM....i onaka po 2-3 dena mu prostif,bese mn sreken..i eve sea use ima zabrana da zbori so taa,i takvi sl raboti...zs mu bese bff a i plus porano se sakale a mozda se imaat i porano muvano..nzn toa,a i ne me zanima......ali najloso bese toa sto poslem nekoi 2-3 nedeli u kom mu 4epkav za prvpat i mu otforiif zamislete folder girls a vnatre imase dodusa eden folder'viki' so sliki samo od mene..ali imase i sliki OD NEA NAJMNOGU a i od dr zenski....se ispokarafme,onaka ubavo..a najtragi4no bese so poslem 4-5 dena bef pak i onaka na zaebancija sedefme kaj nego u dnevna i stanuvam i mu vikam 'sea ke idam da proveram dali gi imas use slikite' a nemaf namera..i on samo vika 'gi ima use zaboraif da gi izbrisam...lee...uf pa use se vadese so odamna mi se..a neli ako saka da gi izbrisel oddamna ke gi nemase...jasno mi e deka ja sviga..mi ima priznaeno duri i koga po4nafme da se muvame...lugee nz so da praam..imate nekoj sovet kako da go opametam,a da ne mu raskinam?:nesum: