Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
pa jas ne bi prostil nesverstvo poso ako si so nekogo i toj te izneveri znaci toj ne te saka i ne te ceni kako person..ednostavno i skurcilo od tebe i saka da se ebi so drug a ti ako si glupco prostevaj... nema sto poveke da se diskutira

iskreno,ne znam,mozebi i bi prostil,ama ne bi zaboravil i najverojatno bi vratil so ista merka.

би простила но не верувам дека врската ќе опстои уште долго :nesvest:

vednas NE, no podocna po MOI uslovi hihi, ke mi plati za se.. a za brak.. maybe ako imam deca.. sepak glupavo e da gi ostavis bez semejstvo ako toa ne se povtoruva.. i ako tipot navistina se kae.. ama SEUSTE se drzam na toa.. VEDNAS NE SE PROSTUVA!! zs taka si zemaat sloboda i mislat deka sekogas ke im bide prosteno.. neka molat malce;)

Јас викам дека никогаш нема да простам неверство, но знаејќи се себеси, секогаш попуштам и се плашам дека и тогаш ке попуштам, ама знам дека ако попуштам ке ми биде мизерно уште долго време.

Досега не сум била во ситуација да треба да простам нечие изневерување, ама сигурна сум дека тоа не би го сторила, кога веќе си нашол подобра од мене остани си со неа. Среќен ти пат! :salut:

Вака на прва рака, удобно седната на столов и со нозете качени на биро, разфилозофирана- НЕ!
Ама, ако се подзамислам убаво, немам доволно фантазија да ги смислам сите можни варијанти, под кои околности и како, така што... никогаш не вели никогаш:toe: Сепак, во едно сум сигурна, никогаш не би простила емоционално неверство, паралелна врска (пу-пу-пу, не дај Боже), не поради друго, туку поради самопочитта, оти мене ми е многу важно да бидам во добри односи и на фер-плеј со сама себе:pipi:

Вака на прва рака, удобно седната на столов и со нозете качени на биро, разфилозофирана- НЕ!
Ама, ако се подзамислам убаво, немам доволно фантазија да ги смислам сите можни варијанти, под кои околности и како, така што... никогаш не вели никогаш:toe: Сепак, во едно сум сигурна, никогаш не би простила емоционално неверство, паралелна врска (пу-пу-пу, не дај Боже), не поради друго, туку поради самопочитта, оти мене ми е многу важно да бидам во добри односи и на фер-плеј со сама себе:pipi:

Sestro ofkors toj majkoebacot nema da ti reci : - Ja sakav , osekjav nesto za nea . Ke ti reci samo se tresevme i toa . Aj da si ja gledam rabotata moja :) Na sekoja carica vo mojot zivot i e se dozvoleno , se so saka celata sloboda . Ama bidejki resila da mi bidi zenska da bidi so mene i samo so mene taka mi se izjasnila :) i jas ubavo i se izjasnuvam ok kuklo , mozes da pravis so ke posakas , se so sakas - ali ako me izneveris sestro - SI SE SAMOUBILA - TOTALNO SI SE SJEBALA :) E togas odlepuvam skroz i tres , bum , pljas , krs dbelo i dovidzenje carice mrssss - izgubimi se od zivotov . Jebiga nesum Kazanova - ok si me izverila ako , nemoj pak , Posto celata sloboda i ja davam samo edno e zabraneto - neverstvo :) ako sakas da se tresis so drug kazi mi bilo so bilo sega cao mrsss . e togas e druga prikazna . I se gubam od zivotot bez nikakov problem posle toa . ama duri e so mene SAMOUBISTO E DA ME IZNEVERI . SAMA SI GO ODZEMA ZIVOTOT :)

НЕ! ако те изневерил еднаш колку и да е верен ке те мачи секој миг далеку од тебе... нема оправдување... варањето е варање- нема тука ово оно, еднаш- двапати. се сече у корен тоа алоооооооооо :nenene:

Sestro ofkors toj majkoebacot nema da ti reci : - Ja sakav , osekjav nesto za nea . Ke ti reci samo se tresevme i toa . Aj da si ja gledam rabotata moja :) Na sekoja carica vo mojot zivot i e se dozvoleno , se so saka celata sloboda . Ama bidejki resila da mi bidi zenska da bidi so mene i samo so mene taka mi se izjasnila :) i jas ubavo i se izjasnuvam ok kuklo , mozes da pravis so ke posakas , se so sakas - ali ako me izneveris sestro - SI SE SAMOUBILA - TOTALNO SI SE SJEBALA :) E togas odlepuvam skroz i tres , bum , pljas , krs dbelo i dovidzenje carice mrssss - izgubimi se od zivotov . Jebiga nesum Kazanova - ok si me izverila ako , nemoj pak , Posto celata sloboda i ja davam samo edno e zabraneto - neverstvo :) ako sakas da se tresis so drug kazi mi bilo so bilo sega cao mrsss . e togas e druga prikazna . I se gubam od zivotot bez nikakov problem posle toa . ama duri e so mene SAMOUBISTO E DA ME IZNEVERI . SAMA SI GO ODZEMA ZIVOTOT :)

а ти ако изневериш???

Не би простила неверство..Ако му значам нема да го направи тоа..Било какви услови да се..
И да простам(што тешко може да се случи) нема да заборавам и нема да биде исто како што било пред тој да направи таква грешка..:toe:

Се разбира дека пичката треба да прости, мора да разбере дека за машкото е важно да се раздава со спермата наоколу, за да се фати истата.

Aко некоја сака да си го изневери партнеро со мене... јас би и простил.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom