Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
и јас го имав истото мислење како тебе,се додека не ме изневери тој што највеќе го сакам...мислам дека на секој нормален човек може да му се деси таква глупост..и сега ни е најубаво и не се плашам дека ќе се деси пак зашо мислам дека научи од грешката...заедно сме година и 2 месеци и љубовта цветааа :D:D:D

не можам повеќе да се согласам со тебе! Едноставно не можеш да знаеш како ќе реагираш се дур не ти се деси. а посебно ако сакаш онака вистински....тогаш не се размислува рационално. на крај краева, луше сме грешки праиме....не можеш да исклучиш таква работа никогаш....едноставно животот е премногу сјебан и несовршен.

Ne veruvam deka ke prostam sepak zavisi sto i kako ke bide i kako ke izreagiram koga ke doznaam.

И да прости човек во име на љубовта, сепак никогаш нема да биде исто како порано. Постојано ќе го гледаме партнерот со "други очи" и ќе се сомневаме дека може повторно да се случи.
Затоа за неверство најдобро НЕ за прошка.

No way. Едно чао без објаснување и толку од врската (без разлика колку и да е била сериозна врската и голема болката после тоа).

можеби ке простиш но ја губиш целосно довербата во партнерот....и секогаш ке се сомневаш како што е кажано погоре...мислам дека не се заборава неверство никогаш...и ке биде простено но само со зборови...

Ако ми признае во најскор можен рок од кога се случило тоа би простил и одма би и раскинал.

Ако дознаам од друго место нит простувам а многу е веројатно дека и нешто благо-пакосно ќе направам за успомен и дуго сечање.

Исто и јас. До сеа не сум дознал дали некоја од бившите ме варала. Ионака со ниедна сеа не сум у контакти сеедно ми е.
генерално неверство е една од работие која може од љубовници да ве претвори у најголеми непријатели, дури и само ако едната страна иам индиции и све да иде у курац после.

Ednostavno po neverstvo ne se poznavame ( po konkretno ne postoi za mene )

и јас го имав истото мислење како тебе,се додека не ме изневери тој што највеќе го сакам...мислам дека на секој нормален човек може да му се деси таква глупост..и сега ни е најубаво и не се плашам дека ќе се деси пак зашо мислам дека научи од грешката...заедно сме година и 2 месеци и љубовта цветааа :D:D:D

како можеш да кажеш дека неверството е глупост... глупост претставува да се расправаш и да си спуштиш некои работи, а неверството е посериозна работа...

како можеш да кажеш дека неверството е глупост... глупост претставува да се расправаш и да си спуштиш некои работи, а неверството е посериозна работа...
па ако не било само глупост може немаше да се врати кај мене и да ми признае уште истата вечер :/

зборам за мојот случај...

па ако не било само глупост може немаше да се врати кај мене и да ми признае уште истата вечер :/

зборам за мојот случај...

Ако признае тоа не значи дека тоа е глупост и се покајал,
тоа можеби е страв да не дознаеш од други
(можеби бил виден од други или истата таа што била со него му се заканила дека сега го има во рака и може да игра со него како што сака итн)
А тоа што те изневерил и не значи дека не те сака,
да не те сака нема да биде со тебе и не би го имал стравот да не те изгуби.

Нема шанса! Кога еднаш ќе изгубам доверба во некој џабе е се шо ке прај послем.:tapp:

неверство не би простил ако се знаеме 2-3 години и повеке

ако е помалце од тоа онда ке простам
и ке знам дека не ни било судено

Ima edna izreka: "Ako ima prv pat ne znaci deka ke ima vtor pat,ama ako ima vtor pat sigurno ke ima i tret pat"

јас не би простила,ама мене би сакала да ми прости ако го изневерам.премногу ли барам?:pipi:

јас не би простила,ама мене би сакала да ми прости ако го изневерам.премногу ли барам?:pipi:

Да, премногу бараш.:pipi:Не го прави тоа што не сакаш да ти го прават. Не може дечкото да ти биде верен, а ти да го вараш со пола град, па уште да очекуваш да ти прости.

Јас наравно да си потврдам дека не би простила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom