SCORPIO__20
Your sex is on fire
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 4.380
- Поени од реакции
- 72
Ме интересира зошто ?
Што е тоа што не ти дозволува да останеш со партнерот после таква несреќа?
И уште нешто.
Како ќе се чувствуваш кога ќе бидеш далеку од партнерот а знаеш дека нему му е многу тешко да продолжи понатаму со животот, т.е. нема никаква мотивација, нема никаква надеж...Зарем не би посакал да бидеш покрај него и да го бодриш? Или мислиш дека за такво нешто потребно е да бидеш многу силен а ти не си толку?
Љубовта (треба да) е безусловна.
Еднаш коа ке се скрши чашата, скршена е колку и да ја лепиш, и знам дека пола од овие постови се пишани , постирани, ради лице верувај ми, дека во такви моменти сите ке се посрани, а не партнер да бодрат, да му даваат подршка, јас не бегам од обврската, колку што јас ке бидам сркшен, као личност и мојата партнерка,
Секоја кукавица бега, јас не бегам, јас кажувам дека не би можел да продолжам, со таков живот најискрено,
А зошто, па има многу факти, кој не би сакал да ги наведувам јавно, едноставно, знам каква особа сум темпераментна брлава, и колку и да чуствувам љубов, кон таа особа, јас ке морам да продолжам понатаму сам, и искрено кажувам нит праам лице, нит се фолирам, нит идам контра, не не и не би можел :nesvest: