Дали би одбрале вечен живот?

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување

Dali bi odbrale vecen zivot?

• Da

Гласови: 169 43,3%
  • Ne

Гласови: 221 56,7%

• Вкупно гласачи
    390
Vecniot zivot go imaa site. Nikogo nema da go zaobikoli. Samo ne se zna kaj kogo kakov ke bide toj zivot, vecna radost ili vecno stradanje :wink:

вечен живот ? може :)

а зошто да го живееш сам ? ќе си стекнуваш пријатели, партнери, на мене ми успева хехе
па како шо вика sergio, сериски самоубиец хахах

Што ќе правам бе?Ќе ми биде интересно али некад ќе ми се присака да умрам.Така да,не.

па и да ја имаш убавината после 150 години ќе им се скурчиш(no offence)и пак ќе бидеш сама:baeh:

Hmmm epa ke se selam do 100god skopje, pa dr gradovi u mk, pa posle redum od sosednite drzavi-nivnite gradcinja i taka cel zivot:baeh:...pametno?:D

Hmmm epa ke se selam do 100god skopje, pa dr gradovi u mk, pa posle redum od sosednite drzavi-nivnite gradcinja i taka cel zivot:baeh:...pametno?:D
па ете 2000 години ќе живееш ќе ги посетиш сите градови у цел свет нема да има човек што не те знае....и после пак ќе им се онадиш:XD: и после?

па ете 2000 години ќе живееш ќе ги посетиш сите градови у цел свет нема да има човек што не те знае....и после пак ќе им се онадиш:XD: и после?

Haha epa razmisli li deka drugite ke bidat smrtni i deka lugeto ke se menuvaat i taka da...:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::):) tesko deka nekoj tolku ke me dopamti:baeh:

Секако дека би одбрала аку биде вечен значи нема да биде концепиран како овој овде туку во сосема поинаква димензија во сосема поинакво битување, егзистирање без простор и време без материјален облик на телата туку со фини лесни духовни тела . Мојата вера има добар план за идниот живот најдобар...само да го заслужам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom