Дали би ги јаделе "чудните" кинески специјалитети?

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Би сакала да пробам.... Сакам да експериментирам , па зш не и на ова поле !?!?! Со првата можност што ќе ми се пружи ќе пробам.

нема шанси,некоја искасапена џукела,бубашваби,змии.
аууууу гадно

би ги пробал само, самата помисла на тоа што јадам нема да ми текне пак да пробам.......освен ако е убаво ептен, а да е некое животно/бубачка а да незнам шо е:toe::pos2:

Веке цела година му се думам дали да влезам и да купам кинеско јадење онака за проба ама бе луѓе ко ке стасам кај тоа кинезите па и се вракам назад ко ке ги видам тие јадења..Иначе сакам се да пробам, секаква кујна и ветувам до Нова Година ке пробам па ке ви пишам за вкусот и сама незнам шо сум чекала толку долго :smir:
Тука кинеските ресторани се полни, и тоа не само со кинези туку ги има од сите националности пошто како што викаат храната е вкусна а и ептем ефтина им е :toe:

Веке цела година му се думам дали да влезам и да купам кинеско јадење онака за проба ама бе луѓе ко ке стасам кај тоа кинезите па и се вракам назад ко ке ги видам тие јадења..Иначе сакам се да пробам, секаква кујна и ветувам до Нова Година ке пробам па ке ви пишам за вкусот и сама незнам шо сум чекала толку долго :smir:
Тука кинеските ресторани се полни, и тоа не само со кинези туку ги има од сите националности пошто како што викаат храната е вкусна а и ептем ефтина им е :toe:

Па кај тебе ако нема асална кинеска или источно азиска храна не знам каде, ако ти е до толку најди си некои пријатели кинези и нека те викнат они да ти спремат.

Па кај тебе ако нема асална кинеска или источно азиска храна не знам каде, ако ти е до толку најди си некои пријатели кинези и нека те викнат они да ти спремат.

Па баш тоа е и проблемот шо има сешто ама некако кинеското мн ми гледа невкусно иако мн луѓе јадат..Ама ке пробам..Имам другарка кинескиња и ми даваше нешо полнето со мачкино месо со некои од тие нивни сосови, со ориз внатре и некои други миродии абе шо да ти кажвам и ко ми рече мачкино месо :ija: :ija: :ija: не пробав а готова бев :pos2:

Па баш тоа е и проблемот шо има сешто ама некако кинеското мн ми гледа невкусно иако мн луѓе јадат..Ама ке пробам..Имам другарка кинескиња и ми даваше нешо полнето со мачкино месо со некои од тие нивни сосови, со ориз внатре и некои други миродии абе шо да ти кажвам и ко ми рече мачкино месо :ija: :ija: :ija: не пробав а готова бев :pos2:

Е добро де и да си пробала малку повраќање рицинус и се ќе излезе од тебе :pos::pos::pos::pos:

pa mozebi ako nema nikoj u restoranot kaj sto ke jadam za so race da jadam,inace da se boram so toa stapcinjata tesko:)i plus toa gadno mi e ne go sakam pojse bi se nafatil za ajvarce i sirence:)

Зашто да не, би пробала какво такво ако не е убаво нема да го јадам:toe:

specijaliteti nekoi kineski so stapcinja da jadam DA primer oriz so neso!!!! ali ovie gluposti nema sansi da gi stavam vo usta !

Ако не знам што е и ако изгледа и мириса примамливо, зошто да не? Добро, лебарките ќе приметам дека се лебарки, али ова глувциве, мачкиве... Али кога ќе ми лажат што сум изел... :pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom