Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веке цела година му се думам дали да влезам и да купам кинеско јадење онака за проба ама бе луѓе ко ке стасам кај тоа кинезите па и се вракам назад ко ке ги видам тие јадења..Иначе сакам се да пробам, секаква кујна и ветувам до Нова Година ке пробам па ке ви пишам за вкусот и сама незнам шо сум чекала толку долго :smir:
Тука кинеските ресторани се полни, и тоа не само со кинези туку ги има од сите националности пошто како што викаат храната е вкусна а и ептем ефтина им е![]()
Па кај тебе ако нема асална кинеска или источно азиска храна не знам каде, ако ти е до толку најди си некои пријатели кинези и нека те викнат они да ти спремат.
Па баш тоа е и проблемот шо има сешто ама некако кинеското мн ми гледа невкусно иако мн луѓе јадат..Ама ке пробам..Имам другарка кинескиња и ми даваше нешо полнето со мачкино месо со некои од тие нивни сосови, со ориз внатре и некои други миродии абе шо да ти кажвам и ко ми рече мачкино месо :ija: :ija: :ija: не пробав а готова бев :pos2: