Дали 2015 ќе биде подобра?

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување

Дали 2015 ќе биде подобра од 2014?

• Вкупно гласачи
    125
  • Гласањето е завршено на .
Ако остане ВМРО-ДПМНЕ на власт ќе биде од лошо полошо, диктатурата на режимот ќе се зацрсти до максимум степен, а постои шанси да има и дестабилизација.

Брутус устфари ти е скратенка од брутално отфорена уста, која пие млеко од државну цицку.
Е брат, ако га занеш грују да му каеш да се логира туј на форум, да види што мислиф обични напатени македонски смртници за њега.Да му каеш дека за њега мислимо дека е шатка скапана глупава, а и ви како њега. Кажи му дојди да се логираш да видиш народ како те пцуе и к'лне. Да види како га пцуе луд кумановац на кога му е дојдено преко кур од сфе што се дешава у државу. Од тија како тебе и њега. Па толко ли сте глупи бе маму му ебу
Дали ке биде боље?
Одговор ЖИМИКУР !!!

Ај форумљаши убао да си пројдете вечер. А овија овакфи како овога место сарму петарде да едеф,на сфи администратифке вечер шткла да ги се скрши, хулахопка да ги се исцепа, сестру да ги ебу.

Ако не друго мора да се признае дека е добра темава за луѓе како Ставрогин, леандра, Берик и уште два тројца кои меѓусебно ќе се лајкуваат и групно ќе напаѓаат - ќе се чувствуваат среќни пред НГ а тоа и ми беше целта:-)[DOUBLEPOST=1420043877][/DOUBLEPOST]
Брутус устфари ти е скратенка од брутално отфорена уста, која пие млеко од државну цицку.
Е брат, ако га занеш грују да му каеш да се логира туј на форум, да види што мислиф обични напатени македонски смртници за њега.Да му каеш дека за њега мислимо дека е шатка скапана глупава, а и ви како њега. Кажи му дојди да се логираш да видиш народ како те пцуе и к'лне. Да види како га пцуе луд кумановац на кога му е дојдено преко кур од сфе што се дешава у државу. Од тија како тебе и њега. Па толко ли сте глупи бе маму му ебу
Дали ке биде боље?
Одговор ЖИМИКУР !!!

Ај форумљаши убао да си пројдете вечер. А овија овакфи како овога место сарму петарде да едеф,на сфи администратифке вечер шткла да ги се скрши, хулахопка да ги се исцепа, сестру да ги ебу.
Оригинал кумановски или фаќаш накај Средорек?

Оригинал кумановски или фаќаш накај Средорек?

Брат, ск за некој пола саат ке ги бричу јајца,ако сакаш да дојдеш да ми га подржиш кур нагоре, пошто ми смета некако. Бива ли?

Ако остане ВМРО-ДПМНЕ на власт ќе биде од лошо полошо, диктатурата на режимот ќе се зацрсти до максимум степен, а постои шанси да има и дестабилизација.
ВМРО....
Грујо....
МКД...
ЕУ...
НАТО...
Комуњари...
Фашисти...
Диктатори....

Ќе дочекаме ли нешто паметно да произлезе од твојата тастатура во 2015та?

Па да има уште неколку други луѓе кои ги почитувам а имаат сосема спротивни ставови од мене но знаат културно да направат муабет. Тебе не те почитувам баш ама ти признавам дека си културен :-)

Па да има уште неколку други луѓе кои ги почитувам а имаат сосема спротивни ставови од мене но знаат културно да направат муабет. Тебе не те почитувам баш ама ти признавам дека си културен :)

Ајде доста се лигавиш сега, истреби се некаде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom