Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знаеш кој сум, не знаеш каква ќе биде 2015, зошто толку дилеми?Не е.
Секоја ебана година, има шанси за дестабилизација во Македонија...., а постои шанси да има и дестабилизација.
Оригинал кумановски или фаќаш накај Средорек?Брутус устфари ти е скратенка од брутално отфорена уста, која пие млеко од државну цицку.
Е брат, ако га занеш грују да му каеш да се логира туј на форум, да види што мислиф обични напатени македонски смртници за њега.Да му каеш дека за њега мислимо дека е шатка скапана глупава, а и ви како њега. Кажи му дојди да се логираш да видиш народ како те пцуе и к'лне. Да види како га пцуе луд кумановац на кога му е дојдено преко кур од сфе што се дешава у државу. Од тија како тебе и њега. Па толко ли сте глупи бе маму му ебу
Дали ке биде боље?
Одговор ЖИМИКУР !!!
Ај форумљаши убао да си пројдете вечер. А овија овакфи како овога место сарму петарде да едеф,на сфи администратифке вечер шткла да ги се скрши, хулахопка да ги се исцепа, сестру да ги ебу.
Оригинал кумановски или фаќаш накај Средорек?
Не, бе. Само е чукнат.Еден ден ќе сконтате дека Брутус е трол.
ВМРО....Ако остане ВМРО-ДПМНЕ на власт ќе биде од лошо полошо, диктатурата на режимот ќе се зацрсти до максимум степен, а постои шанси да има и дестабилизација.
Зашто знаев дека Inglorious ќе ме провали? Ваљда мислам дека има најголем умствен капацитет на форумов.
Зашто знаев дека Inglorious ќе ме провали? Ваљда мислам дека има најголем умствен капацитет на форумов.
You dont say?Ваљда мислам дека има најголем умствен капацитет на форумов.
Па да има уште неколку други луѓе кои ги почитувам а имаат сосема спротивни ставови од мене но знаат културно да направат муабет. Тебе не те почитувам баш ама ти признавам дека си културенYou dont say?
Па да има уште неколку други луѓе кои ги почитувам а имаат сосема спротивни ставови од мене но знаат културно да направат муабет. Тебе не те почитувам баш ама ти признавам дека си културен![]()