- Член од
- 22 септември 2008
- Мислења
- 412
- Поени од реакции
- 32
Штом сте свесни дека пушењето ќе ве убие, не знам зашто паничите околу свинскиов грип.. И за тој сте свесни дека ќе ве убие, а се буните кога има некој заразен до вас. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полабилно и празно суштество од пушач нема. Ем им пишуе дека пушењето убива, која иронија еј...
А што не убива?И пиењето е штетно за џигер,за мозок за ова-за она,па пак се опиваат секоја недела!Се' што е во умерена количина не е толку штетно...Секој е свесен каде оди патот ако чури 2 кутии во денот...А во кафана подобро ми е јас да чурам,отколку на друг чадот да му го вдишувам(пасивен пушач)...Тоа ме задушува...Полабилно и празно суштество од пушач нема. Ем им пишуе дека пушењето убива, која иронија еј...
Младинава се освестува! Стоп за никотинот! Ураа за све останато...
![]()
Спас - Аскетизам...
Tutunot se koristi od lugeto iljadnici godini i sega im tekna da go zabranuvaat
uste edna od mnogute zabrani sto ni gi donesuva EU (a koga ke vlezeme uste iljadnici zakon kako ovoj)
a ovie pa nepusacite umiraat gledam na sekoj cekor (a za dve nedeli (koga ke stignat vakcinite) ke se naredat da se vakciniraat kako nekoi zivotni) ...dimot od cigarata gi goni nepusacite :pos2:
se cudam kako lugeto sakaat se poveke i poveke zakoni koi gi ogranicuvaat ..
bravo za ova
spas-->samo informiranost i pogolema svest
Ако сакаат да се трујат слободно нека пушат.![]()