Да се изневери или не?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Vo koja situacija go izneveruvam partnerot????
ako nemam doverba so nego,ili ako mi e zdosaden....jas varanjeto go svakam sto toa sto -ako nemozam da najdam nesto kaj nego ga baram kaj drug....najcesto gi imam varano nekoj so pricina(od ovie sto gi nabrojav)a nekoj onaka....znam deka e loso...ama sea sum dosta popraveno u toj pogled(ne varam:lud: )i ne gi lazam:)))

simonce* напиша:
ako nemozam da najdam nesto kaj nego ga baram kaj drug
pa ako nemozes kaj nego da go najdes
toa sto ti treba
togas sto si so nego?:raz:
i bolje raskini nego da go varas:wink:
samo ides u minus u ocite na drugite
varanjeto spored mene,bez razlika
dali e storeno so pricina ili bez pricina
e najseljacka rabota na svetot:wink:

не сум изневерила до сега,колку и да било јако искушението,не сум потпаднала,прво,бидејќи сметам дека е многу ниско да свараш некого,кога си веќе со него,БИДИ со него,неверството пред се е понижување на другиот во врската,кога толку би ми било густо,прво ќе ја прекинам врската па идам даље,второ,од себични причини,да не должам многу,не оправдувам,мизерно е,ако имаш муда кажи па после фурај...

Не сум изневерил, она не изневерила (колку што јас знам) :lud:
Ако ме изневери, праам :pishtoldz и викам "ГИТЛА!!!"
Не очекувам да ми биде опростено ако изневерам.
И толку...

FortunE напиша:
Тргнувам од тоа дека никој не заслужува да го правиш будала.

Охооо.....
никој?
има иљадници шо заслужуваат да ги праиш будали....

jas ne sum go izneveria partenrot vo nikoj slucaj...osven ako se racuna toa deka ponekogash se zagleduvam vo nekoj ubav prekrasen neoodoliv maz...ama mu kazuvam...leleeee srce kakov maz sum videla denes...e toa e sexipil...ne ko tebe...odi sredi se malku :)...znaci i toa ne se racuna, valjda...
a ne bi poslegnala da go izneveram, pa koj i da dojde da mi ponudi bilo shto...i toj go znae toa...

ThA-BiTcH напиша:
Охооо.....
никој?

Да, но има иљадници за кои не вреди да испаѓаш покварената во врската:wink:

за да изневериш некој во врска сигурно ти фали нешто во таа врска. јас бар глеам на тоа така иначе зашто би искачал покварен/а пред некој што ти значи.
иначе има моменти на “слабост“ би рекол што не ги оправдувам (а сум ги правел) ама ке се скараш со девојка дрн дрн муабети (се знае како иде тоа) и биднуваат работи..шо не требало да биднат.
у принцип ме имаат изварано, сум изварал ама секогаш сум глеал да простам (ако оставила девојката место за тоа) и би требало да се простува.. како што рекле:
грешки сме луѓе праиме :)

ThA-BiTcH напиша:
Охооо.....
никој?
Кои се тие кои заслужуваат да ги правиш будали?
Оној кој несвесно или свесно прави некого будала, всушност после извесно време ќе испадне дека сам си се направил будала. И како што кажа Дивне, има илјадници поради кои не вреди да испаднеш покварената во врската. Не дека со тоа некој ќе те прави паметна или ќе ти се восхитува, сепак за сопствениот мир нема да дозволам. Башка, лоша работа е грижа на совест.

Jas nikogaШ ne sum go izneveril partnerot. Ниту еднаш, секогаш сум и верен на онаа со која сум во моментот.

Предавството е една од најлошите работи што може да му се случат на некого.

Љуби ближњега својега, Али ако моеш, а да не те видат, качи и се на комшивката!
Ако таа е секси, бог Прашта! :)

Ова не сте го прочитале у библијата, измеѓу редови ???

Go izneveruvam togas koga me ima iznervirano nesto ili pak koga najdam nekoja dobra cura so mi se sviga poveke od devojka mi.A mozebi nekogas onaka od zanimacija koga ne sum so devojkata pa i togas moze da ja izneveram.

Sekoja pomisla na druga licnost, sekoja zelba za pointimen kontakt, sekoj skrien pogled upaten na nekoja druga poln so iscekuvanje deka ke ti bide vozvraten, sekoja nadez deka ke dopres necii usni koi ne se tvoi, sekoja luda misla deka posakuvas nekoja koja ne e kraj tebe.........i uste mnogu sekoj.....se e toa neverstvo na mnogu seriozen odreden nacin, taka da fizickiot kontakt i ne e nisto drugo tuku samo irelevanten faktor vo samiot poim NEVERSTVO!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom