Да можев да го вратам времето...

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Еј, ако немате попаметна идеја во главата не постирајте? Ок? Ви пишува многу убаво во воведниот пост што се бара од темата.

medicinski...:zid: ... ne, cekaj, ovoj emotikon povekje mi odgovara: :jaj:

pak bi se zapisala vo istoto sredno, ne sum se pokajala a se nadevam i deka nema da se pokajam vo idnina..:smir:

да можев да се вратам само една година порано,сега се ке беше поинаку.....
:zid:

И ДА ГО ВРАТАМ ВРЕМЕТО ИЗБОРОТ ЌЕ БИДЕ ИСТ. СРЕДНО-ГИМНАЗИЈА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, СУПЕР СИ ПОМИНАВ, МНОГУ ЛЕСНО И ЗАБАВНО, ПА ПРАВЕН- НОВИНАРСТВО!

ех да можам да го вратам времето и да не се запишам во гимназијата:nesum:

ке се преместаме на пологодие:helou::icon_lol:и цао на гимназијата не требаше да одам там :nenene:

Не би се запишала на друго место... Блиску ми е, а тешко ми е да станувам сабајле, така да ми одговара ептен... А ни смерот не би го сменила иако би требало :)

smetam deka nikogas ne bi go promenla sredoto kade sto zavrsiv ...iako e mnogu mnogu strogo i ima katil profesori sepak me anuci na msnogu prvenstveno osvovni raboti pa duri potoa i na materijalot koj go obrabotuvavme taka da definitivno i moite deca ke ucat tamu zdravje boze sepak gimnazija si e gimnazija

Можеше нешто стручно да се запишам во Битола,ама сепак не отидов и мислам дека да можев пак да бирам,ќе се одлучев за гимназијата во Кавадарци :salut:

Да биваше да се врати времето сега немаше да ми се вртат планови за префрлање на факултетот по информатика во Струмица. Моментално сум на електро :)

...ќе изберев англиски за екстерен а математика за интерен и ич немаше да се нервирам зашто сум послаба на матурата поради икс идиоти кои се иживљаваат на ученичкиот труд и знаење :nerv:

Да можев да го вратам времето повторно ќе се вратев сега прва година средно и не уште 4... уште 8 години би поминала таму.Едноставно прекрасен период од животот... денес посебно ми недостигаат другарчињата од класот.. пола од нив заминуваат да учат во друг град од вторник :(

Што ако?
Што ако ви се даде шанса да го вратите времето и да направите промена во вашиот избор на средно училиште или факултет?
Средно-Корчагин, факултет -економски. Мислам дека е во овие услови доста солидна комбинација. Математичко-информатичка основа и факултет со кој може да се најде работа скоро секаде.

Инаку, со гимназија Ц. Димов и земјоделски...најужас комбинација која сум можел да ја одберам :) ама кој да мисли тогаш или кој да знае :tapp:

Средно што отидов гимназија немам зошто да се каам.Имав прекрасни професори и уште попрекрасни предавања.Најдраго ми е што покрај образовната задача, доста од нив одлично ја обавуваа и воспитната.Прекрасни ми беа и соучениците.

Е сега, факултетот (економски)...Да можев да го вратам времето, можеби ќе се запишав на Англиски јазик.Дури сега сфатив колку го обожавам тој јазик.:nesum:
А за тоа што не отидов на некој од техничките факултети, воопшто не се каам, сега барем не...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom