Да го спасиме зајакот од Вучиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Pro Femmina
  • Време на започнување Време на започнување
1126.gif

Рики е еден од поголемите поборци за заштита и права на животните, и највероватно би го спасил... зајакот.

Луѓе немаат домови, гладуваат до смрт, умираат од разни болести, а таа се секира за еден проклет зајак, кој најверојатно подобро живее од горенаведените луѓе.

Не ја врти темата накај починато куче и мртва кауза. Пинчовите живеат во просек 13 години. Темата е спас за зајакот од Драган Вучиќ. Разбирам да се исмеваш, тоа ви е полова карактеристика. Но имај душа за зајчето, човек си. Секој ден го тормози за уши го влече и во кутии го бута. Сите што мислите дека е нормално зајак за уши да се дига, вас за уши да ве кренат до поткровје.
Ле,ле каде да се сокријам,море да одлетам небеса... јас пак што се не сум праел на...
кутрата моја зајачица,што се истрпела таа женичка изминативе 40 години, ле-ле...
неможам повеќе осеќам голема вина,ќе се отепам, греотичка таа,а јас мислев ја љубам,
а тоа да сум ја тормозел секоја вечер кога во секс ми беше фетиш да ја тегнам за уши.
Дури и сум ја влечел во кревет и таа кога несакала и сум ја покривал под јамболија,ле,ле...
како ли да и се извинам и што поскоро да одам да се исповедам за тие гревови.

Да се свари одма чорба.

А овие спасувачиве нека се е... у . г. п...... м..... само пари збираат а како што гледам уште мачки, кучиња шетаат по градовиве гладни.Затоа уште еднаш се да им ....... си знаат они што.Глумци и лицемери.
Јас сум општо борец за права. Се борам за правата на жените, животните, етничките малцинства, расните малцинства, религиозните помали заедници и општо за обесправените и угнетените на овој свет.
Со што се бориш?Со гомна јадење .... друг некој чекор имаш преземено?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom