Да го спасиме зајакот од Вучиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Pro Femmina
  • Време на започнување Време на започнување
Мажите не спаѓаат во групата на опресирани.

Ако не видовте добро јас да ви кажам, зајакот не е само во оваа емисија и не е само ставан во кутија. Прво животното е под голем стрес од рефлекторите и камерите, затоа седи така мирно и исплашено. Сум видела како го тегне и го крева за уши, го пика по кутии и го тормози пред камера. Кутрото зајче :(

Појма си немаш ти како е да си машко во овој суров свет, а уште помалку па како е да си зајак во светот на Драган Вучиќ.

Нема спас ни за неа, ни од неа :place:
Него што ќе правиме со бошко? ;)
Ќе го опееме во народните песни, дека бил храбар и дека добро се држел за време на владеењето на тиранинот Џамбаз. Оние кои се сеќаваат, ќе зборуваат дека машки го издржал тој кучешки живот.

Знам дека си трол, ама што да правам... убер досадно ми е сабајлево, занимација си најдов :LOL:

Нема спас ни за неа, ни од неа :place:
Него што ќе правиме со бошко? ;)
Прогуглав малку за Бошко и видов дека не е жив неколку години. За него требаше да се реагира порано додека сеуште дишел иако не гледам никакво злоставување на тоа машко животинче, што вие сексисти толку го потенцирате неговиот пол.

Од која планета си паднала бре жено?

Прогуглав малку за Бошко и видов дека не е жив неколку години. За него требаше да се реагира порано додека сеуште дишел иако не гледам никакво злоставување на тоа машко животинче, што вие сексисти толку го потенцирате неговиот пол.
Ти и само ти си одговорна за неговата смрт.

Ако не видовте добро јас да ви кажам, зајакот не е само во оваа емисија и не е само ставан во кутија. Прво животното е под голем стрес од рефлекторите и камерите, затоа седи така мирно и исплашено. Сум видела како го тегне и го крева за уши, го пика по кутии и го тормози пред камера. Кутрото зајче :(
А ти како ќе кренеш еден зајак ? Да не му ставаш скала на твоите зајци и ги молиш : Ајде зеко ајдеее те молам качи се горе, да не ти ги тегнам ушите. Се е забегано.

Е како не спаѓаат, еве ти си тука прва да не дискриминираш, да можеш сите ќе не збришеш :(

А демек борец за права... :unsure: (n)

Е како не спаѓаат, еве ти си тука прва да не дискриминираш, да можеш сите ќе не збришеш :(

А демек борец за права... :unsure: (n)
Врати му на опресорот опресорски ;) Ништо не ви е на вас , може уште повеќе да издржите мажи. Ниедна привилегија не ви е ускратена
MalePrivilege.jpg
[DOUBLEPOST=1417091538][/DOUBLEPOST]
Затоа и ние контра, СМРТ ЗА ЗАЈКО, СЛОБОДА ЗА ВУЧИЧ.
После јас сум била трол :([DOUBLEPOST=1417091595][DOUBLEPOST=1417091670][/DOUBLEPOST]
Ти и само ти си одговорна за неговата смрт.

А ти како ќе кренеш еден зајак ? Да не му ставаш скала на твоите зајци и ги молиш : Ајде зеко ајдеее те молам качи се горе, да не ти ги тегнам ушите. Се е забегано.
Ајде тебе да те кренеме 10 метри од земја за уши , глупав еден

Последно уредено:

Кутриот Бошко... живееше само 16-17 години, навистина премалце за едно куче :(

Кутриот Бошко... живееше само 16-17 години, навистина премалце за едно куче :(
15 години златен, од 1995 до 2010. Пред малку видов. Како секој маж лажеш и си додаваш.[DOUBLEPOST=1417091941][/DOUBLEPOST]
Зошто не протестирате за правата на јастозите?

Лос Анџелес, САД

не ти работат линковите

15 години златен, од 1995 до 2010. Пред малку видов. Како секој маж лажеш и си додаваш.

Да лажам ете, сакајќи тоа го направив :pipi:... сепак премалце години за едно куче :rolleyes:

Да лажам ете, сакајќи тоа го направив :pipi:... сепак премалце години за едно куче :rolleyes:
Не ја врти темата накај починато куче и мртва кауза. Пинчовите живеат во просек 13 години. Темата е спас за зајакот од Драган Вучиќ. Разбирам да се исмеваш, тоа ви е полова карактеристика. Но имај душа за зајчето, човек си. Секој ден го тормози за уши го влече и во кутии го бута. Сите што мислите дека е нормално зајак за уши да се дига, вас за уши да ве кренат до поткровје.

и дилдо ќе ти заврши работа, не мора да се депримираш зашто никој не те сака.

Иначе, не се убиваат бесцелно сите животни.

10689563_917790748232748_5283208275579644593_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom