Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
.....
Не се замарај. Батали го тој што те заебава, зар тој е совршен?, и немој да се спречуваш да говориш, ќе ти влијае за понатаму во животот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.....
Ја го потфаќам Р-то(многу) и премногу ме нервира неможам да бидам опуштен во разговор(освен со најблиските 2-3 пријатели)
Гледам да одбгнувам зборови кои ја имаат буквата р дури и во школо кога одговарам па се добива впечаток дека помалку знам
Или друг пример во друштво кога избирам зборови само да не употребам некој со буквата р се добива впечаток незнам да склопам обична реченица па затоа и во некоја мера зборувам потивко за помалце да ме разберат
Запознавањето други луѓе ми е смрт, по претставувањето ќутам ко муле бидејќи ми е срам да кажам една обична работа плашејќи се дека ќе ми се згази од смеење во фаца:nerv::nerv::nerv:
Па уште на ова додајте му го тоа дека по природа сум срамежлив...
Знае ли некој некои вежби со кои може да се подобри изговорот на оваа буква барем во некоја мера?
А за тоа дека има кретени кои живеат да те исмеат кога е возможно ги има бајаги
Пример имам едно дете во клас кое на секое мое одговарање на табла ме емитира и предизвиква смеа во цел клас. По тоа се чувствувам ... неможе да се опише како... во тие моменти се мразам самиот себеси заради ова
П.С. да не идеше 8 години во теретана и на кик бокс до сеа ќе му го дотерав паметот ама знаете како викаат: "кај што има сила нема правдина"
Ја го потфаќам Р-то(многу) и премногу ме нервира неможам да бидам опуштен во разговор(освен со најблиските 2-3 пријатели)
Гледам да одбгнувам зборови кои ја имаат буквата р дури и во школо кога одговарам па се добива впечаток дека помалку знам
Или друг пример во друштво кога избирам зборови само да не употребам некој со буквата р се добива впечаток незнам да склопам обична реченица па затоа и во некоја мера зборувам потивко за помалце да ме разбе
Запознавањето други луѓе ми е смрт, по претставувањето ќутам ко муле бидејќи ми е срам да кажам една обична работа плашејќи се дека ќе ми се згази од смеење во фаца:nerv::nerv::nerv:
Па уште на ова додајте му го тоа дека по природа сум срамежлив...
Знае ли некој некои вежби со кои може да се подобри изговорот на оваа буква барем во некоја мера?
А за тоа дека има кретени кои живеат да те исмеат кога е возможно ги има бајаги
Пример имам едно дете во клас кое на секое мое одговарање на табла ме емитира и предизвиква смеа во цел клас. По тоа се чувствувам ... неможе да се опише како... во тие моменти се мразам самиот себеси заради ова
П.С. да не идеше 8 години во теретана и на кик бокс до сеа ќе му го дотерав паметот ама знаете како викаат: "кај што има сила нема правдина"