CSI: Miami

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1
CSI: Miami (Четврток 22.00-А1)(Понеделник 21.00-HRT2)
Главни ликови:
Horatio Caine - David Caruso
Calleigh Duquesne - Emily Procter
Eric Delco - Adam Rodrigues
Alexx Woods - Khandi Alexander
Ryan Wolfe - Johnatan Togo
Det. Frank Tripp - Rex Linn
Natalia Boa Vista - Eva la Rue

Horatio Caine - David Caruso

horatio460.jpg

филмот е закон ја гледам скоро секоја епизода

Најдобра серија од сите CSI серии оваа некако ми е најитересна во Мајами.Пофалби до цела екипа особено до Хорацио Кејн он мислам ја прави интересна серијата.Закон е типот многу добро се понаша во серијата.

Natalia Boa Vista - Eva la Rue

eva-la-rue-runway-for-life-benefiting-st-jude-childrens-research-hospital-EJ31dD.jpg

Најзгодна женска во серијата...

ја обожавам оваа серија..сите цси ги сакам,ама оваа ми е некако посебно добра и интересна..дали заради ликовите,незнам..секоја епизода ја гледам..мислам дека заради оваа серија се одлучив да студирам криминалистика:lollipop:

Најдобра серија од сите CSI серии оваа некако ми е најитересна во Мајами.Пофалби до цела екипа особено до Хорацио Кејн он мислам ја прави интересна серијата.Закон е типот многу добро се понаша во серијата.
Во право си...
Многу е соживеан со улогата...

Даи ја се сложувам со тебе Хорасио се понаша онака кул некако како прав шеф

не знам зошто сите ме праат будала кога ќе кажам дека ЦСИ:Мајами е подобра од Лас Вегас и Њу Јорк (кои се далеку од лоши). ЈЕЕЕЕ не сум единствен што мисли така ! Хорацио :zver:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom