Црвенковски: Замена на ФИРОМ со Република Македонија - Скопје, би било фер решение

Благодариме за искрената грижа и убавите желби.

Сепак, не.

heheh, pa dobro ne se prasuvam ni jas ni ti..ako se jas prasuvam ne bi
go smenila imeto.....no i vie znaete deka toa ne moze ....morame vo EU i Nato a toa znaci da mora i imeto da se smeni...
No megutoa i sega ne se vika Republika Makedonija tuku FYROM....

heheh, pa dobro ne se prasuvam ni jas ni ti..ako se jas prasuvam ne bi
go smenila imeto.....no i vie znaete deka toa ne moze ....morame vo EU i Nato a toa znaci da mora i imeto da se smeni...
Не, не мораме.
А, треба да се прашуваме и ти и јас, како дел од народот кој носи луѓе на власт.
Им даваш моќ...И ако не си безрбетен морон им ја земаш моќтта која си им ја дал.

Овие доле фашистиве ги газат Македонците со тенкови а ние со нив преговараме за промена на име.
Прекин на секакви преговори и барање за влез под уставно име.

џабе се расправате ќе го сменат името ако се договорат и бранко и гујо,па тоа ни се допаѓало или не ...и како шо кажа некој само збориме едн протест-ништо,втор протест-ништо,и така и ќе остане само на зборови.ќе се соберат средношколци на кои не им се оди на школо и ќе дигаат врева..пак ќе речам ЏАБЕ

Lele ovoj pretsednikot mi e mnogu smesen...:pos:
Ke se nacuka i ne znae so tropa...:) te edno-te drugo...prolupal nacisto.:) (ironija e de)

Lele ovoj pretsednikot mi e mnogu smesen...:pos:
Ke se nacuka i ne znae so tropa...:) te edno-te drugo...prolupal nacisto.:) (ironija e de)

Не е само иронија, за жал.

И остај шо он пролупал одавна, него пролупува и други ствари успут.

....morame vo EU i Nato a toa znaci da mora i imeto da se smeni...

Ај живи мајка некој нека ми објасни зошто МОРАМЕ во НАТО и ЕУ, кога се виде грижата на ЕУ за своите членки со примерот на Исланд. Шо не им даде ЕУ помош или кредит на Исланд , туку си се договорија меѓусебе само Британија-Германија-Франција да си ги спасат газојте од финансиската криза а малите кој ги еба.

Aj ne ocekuva referendum naskoro.:pop::nerv:i podobro zivi dane zakpaaat, mamicata nivna izrodnicka :( NEMIE KRIVO STO SDSM RABOTI PROTIV MAKEDONIJA KRIVOMIE STO ISTO I VMRO VO TOA UCESTVUVA KAKO NEM POSMATRAC.SE IZROD DO IZROD.I NEKA NESE OPRAVDUVA VMRO SO REFERENDUM :(

Сакаш НАТО?Промени име, бујрум..Ако не, не не играат... Тоа се покажа последниот самит... Нато нема да постои вечно, Македонија ќе постои!!!!

dali ke se najde nekoj politicar maz da gi prekine ovie smesni pregovori.stavovite na b.c gi znam no me plasi n.g da ne popusti i da go prifati smesnoto ime severna makedonija.site organizacii se so odreden rok no makedonija e vecna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom