Црвенковски ќе ја консолидира опозицијата

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Јас само едно имам на СДС да им порачам. Се сени генерација во дпмне и се јави можноста за промена некоја, за тоа и мнозинството гласаше за груевски. Моментално како што делува работава груевски се покажува како сличен премиер како и другите пред него, и не би гласал за него на некои наредни избори, ама за да гласам за сдс треба сдс да го тргнат тотално бранко и останата сива еминанеција од сдс и да остават млади да дојдат маклу да ја размрдаат партијата и да поставуваат нови вредности, пошто вредностите на сите високопоставени политичари во сдс се сведуваат на луѓе кои веќе биле на власт и кои колективно направиле повеќе лошо отколку добро за државава.

Да, се сложувам за младиот кадар во сдсм, ама за тоа тука е Бранко, да ги воведе во политиката, па после тие ќе го наследат.

Dali zborot konsolidiranje znaci deka ke se snima filmot Ali Branko i 40-te razbojnici(parlamentarci) ?
Nie sme Brankovi,Branko e nash! :ojea:

Да, се сложувам за младиот кадар во сдсм, ама за тоа тука е Бранко, да ги воведе во политиката, па после тие ќе го наследат.

И малку да ги подучи, така ли?
Како викат, ВОЛКОТ го менува влакното ама не и карактерот, затоа после се мислам дека некоректно е да се очакува од овој човек големи промени....
Тоа е , тоа што имаше да го каже ни го кажува веќе 18 години мислам дека е доволно...
А тешко на младите од сдсм ако имат таков учител, незнам што ќе се случеше со ВМРО ако го оставија Љубчо како ментор на партијата...
Истото треба да се случи и со Бранко само место на запад јаз би го пратил на север...

И малку да ги подучи, така ли?
Како викат, ВОЛКОТ го менува влакното ама не и карактерот, затоа после се мислам дека некоректно е да се очакува од овој човек големи промени....
Тоа е , тоа што имаше да го каже ни го кажува веќе 18 години мислам дека е доволно...
А тешко на младите од сдсм ако имат таков учител, незнам што ќе се случеше со ВМРО ако го оставија Љубчо како ментор на партијата...
Истото треба да се случи и со Бранко само место на запад јаз би го пратил на север...

Без старца, нема ударца:wink:

Ќе ги подучува како се пие виски :pos2:

Во ФИРОМ...гледај и смеј се.

Potoa nekoj kje kazhe Trnorushka bil za zachuvuvanje na imeto koga ni sam ne si go priznava svoeto shto ostanuva za tugjiot stav.

Ќе ги подучува како се пие виски :pos2:

Ve chitam skoro 8godini unazad po forumi kako tvrdite kaj Branko piel i shmrkal kokain a dokaz nieden.Ste slushnale od shtabovite na Ljubcho deka Branko navodno piel i se drogiral i kraj,ni fakt ni logika.17godini isti obvinuvanja,zamarate a i koga kje obvinite potkrepete go malku da zalichi a vaka glupost izlezena od Bugarski (mislam na Ljubchovata) metastaziran mozok ne biva.

Potoa nekoj kje kazhe Trnorushka bil za zachuvuvanje na imeto koga ni sam ne si go priznava svoeto shto ostanuva za tugjiot stav.

Ve chitam skoro 8godini unazad po forumi kako tvrdite kaj Branko piel i shmrkal kokain a dokaz nieden.Ste slushnale od shtabovite na Ljubcho deka Branko navodno piel i se drogiral i kraj,ni fakt ni logika.17godini isti obvinuvanja,zamarate a i koga kje obvinite potkrepete go malku da zalichi a vaka glupost izlezena od Bugarski (mislam na Ljubchovata) metastaziran mozok ne biva.

Тоа што Бранко пие и шмрка е најмал проблем...

Абе, а не требаше Бранко да е умрен ако шмркал дрога и пиел нон-стоп? Мислам, логично е, ако го правиш тоа 17 год.

Па консодилирањето на опозицијата во овој момент е повеќе од потребно !

Верувам дека после убедливиот пораз на претседателскиве ни избори ( ПОРАЗ КОЈ Е ПЛАНИРАН И ПРЕДВИДЕН ОД БЦ) - бране ќе има убава можност, и убедлива причина да направи чистка на неуспешните кадри кои во минатиов период го водеа сдсм (пред се мислам на шекеринска ,макрадули, заев, игор ивановски)
....па ќе се обиде преку создавање на ново јадро кое би било микс од искусни политичари (н.поповски , ханџиски ,ружин) и некои нови млади деца, добри оратори со јасна визија за нова социјална програма - да создаде сдсм со нов имиџ ,кој полека но сигурно ке почне да ја гради довербата кај работниците.
Така мислам дека би се повратила сегашнава опозиција која се наоѓа во нокдаун , што пак сметам е корисно - за зачувување на повекепартискиот систем во државава :)

Тогаш, што пишувате глупости за тоа. Мислам смешни се текстовите, се наврќаме на такви излитени провокации како пред 10 -ина години, а тоа ниакде не води. Нејсе...

Никако, сите млади не треба да имаат ништо допирно со бранко, треба врз основа на нивните морални вредности да ја реизградат сдс а не врз основа на моралните вредности на бранко. Башка бидејќи секогаш постои ризикот да и покрај немањето директен контакт со бранко и тие да развијат слични морални вредности, подобро е „искускниот“ бранко да не им кажува финти како повеќе да ја украдат државата, за да има време народот да ги смени додека сеуште не се фатиле со масовно крадење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom