Црн Хумор

Влегува Хитлер во логор и вели: Wow ама сте се здебелиле, поготово ти позади метлата.....

Си играле две девојчиња во песокот и дошол некој педофил и им дал чоколадо... и другиот ден им дал, и така цел месец и давал чоколадо и едново девојче рекло: Кога ке не ебит овој? Уште малку и шекерна болест ке добијаме....

Како се вика ТВ за слепи? - Philips МАТИЧ

Како ке сместиш 100 евреи во Фиќо? - Двајца напред, двајца назад и остатокот во пепелникот....

Жената му го честита 1000тиот абортус на својот маж кој е гинеколог со песната:"Gde ce ti dusa!"

Мамо, мамо не сакам шпагети, јади и кути, да не ти ги истам вените и од другата рака...

:pos2::pos2:

nastavnikot u 2ro odd (pedofil) im vika na decata: sakate da vidite magija? sakameeeeeeeee!!! i ovoj vika edno devojce na tabla i mu vika da se soblece. ama nastavniku mama mi rece da ne se soblekuvam pred luge. i nastavnikot : ama sakas da uspee magijata ili ne? doobro aj reklo devojceto. posle i rekol navedni se. i devojceto : ama nastavniku mama mi rece da ne se navednuvam... " sea sakas da uspee magijata ili ne?" ja prekinal nastavnikot. i devojceto se navednalo, nastavnikot i go stail i rekol: so osekas sea? devojceto: prste.
( gi kreva racete nastavnikot ) eve gi prstinjataaaaaaaaaa

Си биле Мујо и Хасо и отишле на одмор, патем таму биле сместени у Хотел. И навечер пред да си легнат ја остаиле струјата светната и легнале на спиење. Им влегуваат комарци и Мујо му вика на Хасо, Хасо бегај не напаѓаат. Другиот ден пред да си легнат Хасо пак сега му вика на Мујо, Мујо дај да изгасниме струјата ке неможат да не најдат за да влезат. Мујо вика океј. Ја гасат и легнуваат. Само што легнале им влегуваат тие светулките ( мислам дека знаете на што мислам ) и му вика Мујо на Хасо, братче бегај сега доаѓаат со ФЕНЕРИ!!!

Pitali Muju:
- "Mujo šta slušaš od muzike?"
- "Ma slušam sve živo i Tošeta."

- Koja je zadnja ploce Tose Proeskog?
- Nadgrobna.

Ako je Tošin život igra bez granica sada je GAME OVER.

- Koje je novo me Toše Proeskog ?
- Toše Pocesti.

- Što je umro Toše Proeski?
- Pozvan je na koncert "Pavaroti i prijatelji."

http://www.vicevi.net/index.php?st=vicevi&kat=2&strana=0

Нејќев да отварам нова тема, а колку и да не ни се допаѓа, сепак е црн хумор. Мислата ми е, погледнете само колку го жалат Србите, Хрватите и народот од Босна и Херцеговина. Гнаси!

Влегува Хитлер во логор и вели: Wow ама сте се здебелиле, поготово ти позади метлата.....

Си играле две девојчиња во песокот и дошол некој педофил и им дал чоколадо... и другиот ден им дал, и така цел месец и давал чоколадо и едново девојче рекло: Кога ке не ебит овој? Уште малку и шекерна болест ке добијаме....

Како се вика ТВ за слепи? - Philips МАТИЧ

Како ке сместиш 100 евреи во Фиќо? - Двајца напред, двајца назад и остатокот во пепелникот....

Жената му го честита 1000тиот абортус на својот маж кој е гинеколог со песната:"Gde ce ti dusa!"

Мамо, мамо не сакам шпагети, јади и кути, да не ти ги истам вените и од другата рака...

:pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

go prashuvaat trpe: sho muzika slushash?
- se zivo i toshe

Си играле три деца, поминала кола и си играле две деца.

Отишол Трпе на операција кај др-Петар и после операцијата се буди Трпе и го прашува на др-Петар:
- Докторе Петар, како помина операцијата?
- Ма јас не сум доктор Петар, јас сум Свети Петар!

дете и вика на мајка му: мамо, мамо бате се обеси в спална ....
априлили в кујна се обеси :)

Pita baba unuka:
- Jel` sinko, kako se zove onaj Nijemac sto nam krije stvari po kuci?
Unuk odgovara:
- Alzheimer, baba, Alzheimer
:pos2:!

Синот: -Мамо мамо, го откопав дедо!
Мајката: -Абе глуп, па имаме уште пола од баба ти во фрижидер.

Лопов

Доаѓа лопов во банка, ја ограбува и на излегување прашува некој човек:
- "Ме виде?"
Човекот:
- "Да!!"
И лоповот го убива човекот. Прашува друг:
- "Ме виде?!?!"
И човеков:
- "Јас не, ама жена ми те виде!!!"

:pos::pos::pos2:

Се шетаат по гробишта 2ца наркомани.
1.-Еј знаеш како ми се јаде...многу,ептен!
2.-И мене.
1.-Ај ќе откопаме некој труп и ќе му ја распараме утробата па ќе гоизедема тоа што последно го јадел.
Копаат двајцава и првиов го распарал еден и му го изел гравот што му го нашол во утробата.
1.-Уффф,како си се најадов
2.-Абе не сакав да ти кажам ама имаше влакно во гравот.
И првиов повраќа се,и кога исповратил,вториов му вика:

ФАЛА ШТО МИ ГО СТОПЛИ ГРАВОТ!:baeh:
Хахахаа ццц браво браво..:pos:

Со сите се тепајте само со Саша Матич не се тепајте.......
Оти не гледа дека мава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom