Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Ми е криво што не го снимав епик моментот кога душманот @Rosemberg вчера јуреше по мене со нож во рака. Се вртам и го гледам како трча позади мене, ми требаа неколку секунди да се совземам од смеа додека го убив. :pos:

Сто пати им пишувам за мапава да ја пуштат и никако, едно време ја игравме и скоро никој не се бунеше лесна е и интересна

Овие 8 големи мапи се повеќе од доволно кога има народ
dust2
nuke
inferno
dust 2002
aztec
dust обична
train
cbble

+tuscan i clanmill

овие треба да се нон стоп и тоа е да нема мењавање..westwood и други срања кога сме помалце може иако тогаш се подобри како што ги имаме последно време aim map, awp india, snow и некој други мали мапи

Ja може само мапи да ви пуштам, инаку у 9 ке почнам.

Ми е криво што не го снимав епик моментот кога душманот @Rosemberg вчера јуреше по мене со нож во рака. Се вртам и го гледам како трча позади мене, ми требаа неколку секунди да се совземам од смеа додека го убив. :pos:
Ти текнува претходно кога ве наредив 7 души? Ти последна остана, те гледав низ снајперот како земаш ц4 и бев во недоумица дали да те оставам да планташ и да те заколам. Па одлучив сепак со снајпер да те убијам, демек милост. После зажалив, затоа решив да те колам. Вечер каде и да те видам со нож ќе те бркам :icon_lol:
Патем, зошто не ме пофали за таа партија,требаше да ми оддадеш признание како најдобар перформанс што некогаш си го видела :rolleyes: Од останативе смртници такво нешто нема никад да видиш. Нити па од професионалци :coffee:

#НикадНеСеДесило

Освен ако не си сонувал нешто ноќеска, или пак мислиш 7 души си заредил во вкупно 14 рунди :X3:
7 од 11 побратиме.
ГОАТ перформанс. Штета нема снимка Агда, а и да има нема да даде :(

Саше дај тргнете бе тоа автоматски кикнување ако си спектејт. ... Ве следам но не може заради временска граница шо сте стаиле, да ве следам барем

Back
На врв Bottom